cred ca broscuta e bolnavioara
Moderator: Sheppard
cred ca broscuta e bolnavioara
Cand am cumparat-o, inota toata ziua. Acum, nu mai inoata. Credeti ca e din cauza stresului? Am iesit afara cu un baiat si i-am dat-o s-o tina si a scapat-o pe asfalt de la 1m. Dupa aia a mai inotat, abia a doua zi nu mai inota. Apa e mai rece decat ar trebui. Sa fie de la asta? O mai scot din acvariu si o pun pe marginea patului sa sara pe o perna! Astept un raspuns cat mai repede.
- Testos juvenil

Chiar crezi? :oops:
PS: [color=green][/color]da atunci, spune-mi, Monoceros,cum e sa ai o broasca testoasa care sa nu faca altceva decat sa inoate? [/i]
PS: bine,bine,poate o chinui, dar am si eu in sfarsit un PET si sunt entuziasmat. dar, e normal ca broscutele sa cerseasca atata mancare?mananca...mananca...mananca....mananca..............si elimina.......si elimina......si elimina.......si elimina.......crezi ca e normal?
[/b]
PS: [color=green][/color]da atunci, spune-mi, Monoceros,cum e sa ai o broasca testoasa care sa nu faca altceva decat sa inoate? [/i]
PS: bine,bine,poate o chinui, dar am si eu in sfarsit un PET si sunt entuziasmat. dar, e normal ca broscutele sa cerseasca atata mancare?mananca...mananca...mananca....mananca..............si elimina.......si elimina......si elimina.......si elimina.......crezi ca e normal?
[/b]
- Testos juvenil

Aaa... i-am dat deja cam mult... o am de cca. 10 zile, si i-am dat de multe ori sa manance. Dar totusi e la fel de ,,mare'' ca atunci cand am cumparat-o. Dar nu putem spune ca nu a mancat mult...Crezi ca nu mai inoata ca e prea grasa? Cum imi dau seama daca e obeza sau nu? Broscuta e mica, imi incape in palma.
PS:Daca o sa-mi spui vreodata pe nume, spune-mi Razvan, nu R@Z43
Am 9 ani
Broscuta e femela si o cheama ,,Shelby''
PS:Daca o sa-mi spui vreodata pe nume, spune-mi Razvan, nu R@Z43
Am 9 ani
Broscuta e femela si o cheama ,,Shelby''
- Testos juvenil

aoleu!
pai...nu se mai retrage complet, capul ii ramane un pic in afara. si nu mai vrea sa se retraga. daca ii imping capul cu degetul se retrage, dar fata i se mai vede inca. :!:
PS: cred totusi ca E OBEZA!!!!!
E ceva grav???
PS: cred totusi ca E OBEZA!!!!!
E ceva grav???
- Testos juvenil

Cat de cat!
PS: Sa folosesti butonul [ edit ] , deoarece tu ai scris ,,cred totusi ca e obeza" intr-un raspuns, iar in altul ,,e ceva grav??" putand scriindu-le in acelasi raspuns.
PS: Sa folosesti butonul [ edit ] , deoarece tu ai scris ,,cred totusi ca e obeza" intr-un raspuns, iar in altul ,,e ceva grav??" putand scriindu-le in acelasi raspuns.
Ultima oară modificat de Florin pe 24 Mar 2007, 11:22, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D