Mancare nu, caca nu, face pe nebuna

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Mancare nu, caca nu, face pe nebuna

de Chibreta » 23 Noi 2009, 18:40

De vreo 2 saptamani nu mai face caca. Manca, dar nu ca inainte, adica pufuleti nu mai vrea, voia numai pui si peste. Acum nu mai vrea nici peste, nici nimic, am incercat si legume si carnita si pufuleti, nimic. Caca a facut de 2 ori cate 2 bilute perfect rotunde, foarte mici si verzi. doarme mai tot timpul in ciuda faptului ca am incalzitor. Cand o trezesc sa-i dau sa manance, mancare pe care nu o vrea orice i-as da, trebuie sa trag de ea, dar si cand se trezeste o ia razna, inoata, se ridica se agita, face pe nebuna.

Aveti veo explicatie?
Testos juvenil
Testos juvenil

Re: Mancare nu, caca nu, face pe nebuna

de TerraTestosuMeu » 23 Noi 2009, 19:31

[quote="Chibreta"]De vreo 2 saptamani nu mai face caca. Manca, dar nu ca inainte, adica pufuleti nu mai vrea, voia numai pui si peste. Acum nu mai vrea nici peste, nici nimic, am incercat si legume si carnita si pufuleti, nimic. Caca a facut de 2 ori cate 2 bilute perfect rotunde, foarte mici si verzi. doarme mai tot timpul in ciuda faptului ca am incalzitor. Cand o trezesc sa-i dau sa manance, mancare pe care nu o vrea orice i-as da, trebuie sa trag de ea, dar si cand se trezeste o ia razna, inoata, se ridica se agita, face pe nebuna.

Aveti veo explicatie?[/quote
Eu una am. Si Terra al meu face cam la fel...In ciuda ca face caca si mananca doar peste pangasius (incearca-l cred ca si a ta/tau il va adora).si la mine doarmeeee toata ziua bunaziua! asa e el. uneori face pe nebunul , alte ori nu :D lasa-l un pic si o sa vezi c-o sa-i treaca :D
TerraTestosuMeu

de Chibreta » 23 Noi 2009, 20:03

Eu locuiesc in Grecia deci cu anumitul tip de pesti..inca nu stiu, o sa mai merg prin magazine sa vad ce mai gasesc. am pe frigider lipita o lista cu tot ce mananca, o sa iau pe fiecare in parte..
Cu caca cum fac? Acum impinge de nebuna cu nasu-n geam. Se ridica in 2 picioruse..
Testos juvenil
Testos juvenil