Testoasa de florida mananca pestele???
OsDeRos scrie:ai grija cu pleco.. ca se fac destui de mari... si sa nu inceapa mai incolo sa se dea la testoase iar guppy... sunt cei mai reproductivi.. ghinionul lor ca nu`s parinti grijulii.
Da, stiu ca se fac mari ... sa vedem daca si al meu va reusi. E singurul "lenes" din acvariu, care inca traieste pentru ca-si duce veacul intre niste bolovani de sub insula testoasei, unde ea nu poate ajunge. Ceilalti sunt foarte agili si nu are Oaki cum sa-i prinda. Daca pleco va creste mare, il voi dona unui prieten care s-ar bucura sa-l primeasca.
Iar de Guppy ... nu stiu ce sa zic ... am 5 adulti si 4 pui si se pare ca doua dintre femele sunt pe cale sa populeze din nou acvariul ... ramane de vazut ... In ritmul asta ... nu stiu ce-o iesi :)
Toate cele bune !
Oaki: Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Si dupa cum spunea si OsDeRos, Guppy sunt prolifici. Mi-au mai aparut 4 puisiori in acvariu :), deci am plecat de la 3 guppy si acum 13 guppy ...
Plus pleco si fly-fox ...
Si toata lumea imi spunea ca nu vor supravietui cu broasca, inclusiv cei de la petshop se uitau stramb la mine cand le spuneam pentru cei cumpar pestisorii ...
Plus pleco si fly-fox ...
Si toata lumea imi spunea ca nu vor supravietui cu broasca, inclusiv cei de la petshop se uitau stramb la mine cand le spuneam pentru cei cumpar pestisorii ...
Oaki: Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Parerile sunt impartite si cel mai mult depinde de broasca . Ca si cum tu ai sta intr-o cusca cu lei ..... Azi nu zic ele nimic dar daca pleci intr-o excursie de 1 saptamana (cum pleaca Roxana) , si nu are cine sa le hraneasca , sigur o sa-i manance . Apropo Roxana la varianta asta nu te-ai gandit :lol: asa-i ?
- Testos juvenil

"patutul"=locul unde doarme testoasa.
Nu cred ca pestii vor venii acolo fiindca nivelul apei este mai mic.
http://img682.imageshack.us/i/pozacuacvariu.png/
Nu cred ca pestii vor venii acolo fiindca nivelul apei este mai mic.
http://img682.imageshack.us/i/pozacuacvariu.png/
depinde de mancare. tin sa cred ca nu. corydoras, pleco, ancistrusi nu mananca chiar orice. mai mult pe baza de alge.. daca tu`i dai peste testoasei fii sigur ca specile mai sus amintite n`or sa manance resturile. am in acvariu 8 corydoras, 4 ancistrusi maturi, si vro 15-20 pui intre 5mm si 15mm .. cand mi`a murit un guppy nici unu nu s`a dus la el.. dar melcii erau deja calare pe cadavru.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
W
Eu pendulez in continuare intre a-mi lua sau nu 2-3 pesti in acvariu. In afara de pestele jandarm si guppy, cam ce specii de pesti locali ar putea sta fara probleme cu testoasele? ma gandesc la ceva nepretentios si poate mai maricel, sa fie greu de prins. Un bibanel, ceva? poate dau o fuga la o pescarie :D
Guppy pot fi trasi usor pe furtunul filtrului, ma gandesc... nu am chef sa montez la capatul furtunului grilaj de ala...
Guppy pot fi trasi usor pe furtunul filtrului, ma gandesc... nu am chef sa montez la capatul furtunului grilaj de ala...
Poate vrei sa te arunc la testoase!