Intrebare importanta!

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Intrebare importanta!

de roxana98 » 21 Noi 2009, 13:24

nu stiu daca s-a mai vorbit despre acest lucru dar :pray: ;

de revelion voi pleca la munte cu familia si cu broscuta nu stiu cum sa fac :(_ .mama zice sa nu o iau pentru ca atunci cand vom iesi din masina la minus 2-10 grade mama zice ca va ingheta >:fire .pot face asa:
1.sa o iau si sa las niste apa calda in acvariu si cred ca va rezista vreo 10 mn afara broscuta daca sta in apa si nu cred ca se va raci. :|
2.pot sa o las acasa dar nu cred ca va putea sta vreo saptamana fara mancare,caldura in casa si apa se va inputi :f*ck .

nu stiu ce sa fac.eu as alege varianta 1 dar mama zice va raci si va putea murii.voi ce solutie aveti? :eusa_think:
Va rog un raspuns repede,sunt dinperata. :yikes: :offf :pray:
Testos juvenil
Testos juvenil

de bratz-arinuta » 21 Noi 2009, 14:31

nu crezi ca mai usor e sa o dai cuiva pana te intorci?as fii dispusa sa o i-au o saptamana daca vrei
sara 6 noiembrie 2008
mark 17 octombrie 2009

http://cainisicatei.webs.com/
Testos activ
Testos activ

de Pandy » 21 Noi 2009, 15:28

Daca nu ai cui sa o dai o saptamana, alege varianta 2. :| :| :shock:
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de OvidiuRogalski » 21 Noi 2009, 16:18

nu ma pot abtine sa comentez inca o data greselile execrabile ale limbii romane,cum poti sa spui "va murii" sau "o i-au eu".
recomand moderatorilor :? sa impuna un fel de regula ca la un anumit numar de greseli,imi scuzati termenul,absolut idioate,vizitatorul acestui forum sa fie banat sau macar avertizat
Testos juvenil
Testos juvenil

de roxana98 » 21 Noi 2009, 16:23

da.am uitat sa scriu si varianta 3
3.sa o las cuiva in grija.

bunica se pare ca va veni sa aiba grija de caine dar ii este frica sa priveasca o broscuta.o data tata ii povestea mamaiei de broscuta si ea s-a speriat de moarte.deci,trebuie sa ma gandesc cui o voi lasa sa o ia in grija.
Ultima oară modificat de roxana98 pe 22 Noi 2009, 09:06, modificat de 3 ori în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de takawachinchila » 21 Noi 2009, 19:29

Domnu Rogalski, mi-ai luat vorba din gura. Si eu mi-am pus mainile in cap. "i-au"?!!?!? :shock:
Regula este urmatoarea: orice cuvant mai scurt de sase litere TREBUIE sa aiba o cratima pe "un-deva"... :D si orice verb care se termina cu "i" e cu probleme :wink:
Deh, multi stie, putini cunoaste :<>

"o data tata ii povestea mamaiei de broscuta si i-a s-a speriat de moarte." genial, deja nu mai am cuvinte :shock: a uitat sa scrie "ii" cu cratima!
Stiu, suntem rai da' nu se mai poate! Ma intreb ce fac profii si invatatoarele copiilor astora la scoala, in afara de pilit unghii si baut cafelutze.
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de OsDeRos » 21 Noi 2009, 19:40

cumpara hranitor automat si scapi de probleme. sunt hranitoare ptr o saptamana cu 2 hraniri pe zi. asa nu mai se sperie nici bunica ta... si nici tu nu mai ai de ce sa`ti faci grija.

"caldura in casa si apa se va inputi": cumpara o priza programabila.. si becul se va aprinde la ce ore stabilesti. astfel.. va avea caldura mereu pe insula. presupun ca ai incalzitor si e bagat in priza continuu la fel ca si filtrul, deci n`o sa ai probleme de apa calda si apa murdara
Testos Moderator
Testos Moderator

de OvidiuRogalski » 22 Noi 2009, 08:38

ati ratat si partea cu coafatul dl. takawachinchila :lol: :lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de roxana98 » 30 Noi 2009, 10:48

am o intrebare.

de Anul Nou mergem in turcia si vreau sa stiu daca testoasele se pot transporta cu avionul.Nu mai mergem la munte :cry: .Vreau neaparat sa-mi iau broscuta.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Crisa » 30 Noi 2009, 13:18

:? realizezi la cat stres o vei supune?..banuiesc ca se poate transporta..atata timp..cat poti transporta pisici/caini..
dar gandeste-te bine..
cel mai bine ar fi sa o lasi acasa in grija cuiva..
http://joianna.hi5.com
accesorii handmade :)
+ pictura la comanda
Testos activ
Testos activ

de roxana98 » 30 Noi 2009, 13:30

nu am cui sa o las dar daca e sa o las cuiva de pe site care vrea...nu prea am incredere si plecam cu toata familia + nu avem rude in bucuresti +noi suntem mai retrasi ca familie si nu prea avem prieteni ca sa ii las cuiva in grija= :cry:
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 30 Noi 2009, 13:40

Las-o acasa, o saptamana va rezista fara mancare. Eu pe ale mele le-am lasat de mai multe ori asa si nu au avut nimic. Deci topic inchis.
Testos Admin
Testos Admin