Testoasa de florida mananca pestele???
Stie careva numele stiintific al unor pesti care merg sub porecla de "jandarmi" ? Sunt lunguieti, foarte agili si greu de prins. Erau ieftinache asa, nimic special la ei.
Ma gandeam sa iau vreo doi d-aia, ca nu-i prind testoasele prea devreme.
Ma gandeam sa iau vreo doi d-aia, ca nu-i prind testoasele prea devreme.
How very important it is to bring about in the human mind the radical revolution. The crisis is a crisis in consciousness, a crisis that cannot anymore accept the old norms, the old patterns, the ancient traditions.
N-am idee dar aici gasesti sigur e un fel de testoase.com pentru pesti http://www.acvariu.ro/content/view/50/29/
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Mi-am facut un acvariu maricel pentru cele doua broscute a caror carapace are circa 10cm. Vreau sa stiu ce pesti pot convietui cu ele fara probleme. Si nu spuneti ca nu se poate pentru ca am vazut pe Youtube mai multe acvarii de genul acesta unde era o comuniune perfecta insa sincer imi e cam teama sa incerc fara sa ma documentez bine inainte.
Pesti
Salut,
Mi-as pune si eu pesti in acvariu ca sa fie ceva mai multa miscare p-acolo... "problema" este ca testoasa mea are 20cm lungime. Imi poate recomanda cineva o specie mai rapida, mai nepretentioasa? Ideea e ca nu vreau sa mi-i haleasca testoasa :D pestii tre sa fie mai mari sau mai mici? Am vazut ca pestii-jandarm au cam 10cm... o fi ok?
Multumesc anticipat :)
Mi-as pune si eu pesti in acvariu ca sa fie ceva mai multa miscare p-acolo... "problema" este ca testoasa mea are 20cm lungime. Imi poate recomanda cineva o specie mai rapida, mai nepretentioasa? Ideea e ca nu vreau sa mi-i haleasca testoasa :D pestii tre sa fie mai mari sau mai mici? Am vazut ca pestii-jandarm au cam 10cm... o fi ok?
Multumesc anticipat :)
SAL
Ati putea sa imi trimiteti si mie niste poze cu acvariile voastre (cei care aveti si broscute si pesti in acelash acvariu ). Vreau sa iau si eu niste pesti si am o gramada de nelamuriri. Daca ash vedea niste acvarii ar fi bine. Pestii sanitari sunt mai sensibili la nitrati si amoniac(din excremente) decat broscutele???
pentru poze uitati IDul meu.. ca sa va fie mai usor. Lucz_dru@yahoo.com
pentru poze uitati IDul meu.. ca sa va fie mai usor. Lucz_dru@yahoo.com
- Testos activ

si eu zic la fel....am avut o gramada de pesti care au fost mancati.ultima oara am luat un neon.mic si agil...obosise broasca de numa numa.dar probabil l'a mancat cand dormea ...sau nu era pe faza .
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
depinde de sanitari:
1. ancistrusi: maturitate 13-15 cm, mancare: algae wafers (un fel de pastile care se scufunda), sunt pesti nocturni, ziua stand ascunsi. poti sa cumperi jumatati de coji de nuca de cocos si facute o gaura cat sa poata intra el sa se ascunda sau ceva din ceramica in care se poate ascunde.
2. corydoras (cory): 4-5 cm, femelele mai mari ca masculii. peste de grup (minim 6) diverse specii: cory albino, adolfoi, panda etc...(astia sunt cei mai populari in petsopuri). de preferat sa ai si un substrat fin sau mare cat sa nu isi rupa mustacioarele. cauta`n substrat resturile de mancare de alti pesti, mananca si "mancare vie" (tubi)
3. plecostomus (pleco) ajung si la 40cm: asemanare "izbitoare" cu ancistrusii.
1. ancistrusi: maturitate 13-15 cm, mancare: algae wafers (un fel de pastile care se scufunda), sunt pesti nocturni, ziua stand ascunsi. poti sa cumperi jumatati de coji de nuca de cocos si facute o gaura cat sa poata intra el sa se ascunda sau ceva din ceramica in care se poate ascunde.
2. corydoras (cory): 4-5 cm, femelele mai mari ca masculii. peste de grup (minim 6) diverse specii: cory albino, adolfoi, panda etc...(astia sunt cei mai populari in petsopuri). de preferat sa ai si un substrat fin sau mare cat sa nu isi rupa mustacioarele. cauta`n substrat resturile de mancare de alti pesti, mananca si "mancare vie" (tubi)
3. plecostomus (pleco) ajung si la 40cm: asemanare "izbitoare" cu ancistrusii.
bosssu scrie:Da.....va sfatuiesc sa nu puneti pesti.......n-o sa scape
La mine vad ca trec saptamanile una dupa alta si nu numai ca nu au probleme unii cu altii, dar Guppy s-au si inmultit.
Locuitorii acvariului:
- 2 masculi Guppy
- 3 femele Guppy
- 4 puiuti Guppy
- 1 sanitar Fly-Fox (Epalzeorhynchos kalopterus)
- 1 sanitar Hypostomus plecostomus
Mai urmeaza doar unul sau doi Fly-Fox si cu asta basta.
Dar trebuie avut in vedere ca am acvariu destul de incapator.
Poze nu mai pun ca le-am mai postat de cateva ori aici pe forum.
Toate cele bune !
Oaki: Graptemys pseudogeographica pseudogeographica