Acvariu Nou

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de diego » 03 Noi 2009, 21:10

<< acvariul cu cat mai mare cu atat mai bine pentru testoasa ta. Foarte important la un acvariu cu testoase este filtrul, recomad unul extern, cred ca cel mai convenabil ca pret este Tetratec.
Testos Admin
Testos Admin

de syka » 03 Noi 2009, 21:36

daca vrei cu sticla de 10 neaparat trebuie sa stii din start ca este mai scumpa ca cea de 8....aici in sibiu am gasit la cineva cu 100 RON metrul patrat

filtru am ales un Tetra si pot spune ca sunt foarte multumit de el, isi face bine treaba numai ca teava prin care isi trage apa nu ajunge chiar pana la fundul acvariului ca este prea inalt si nu prea ia mizeriile de pe fund dar apa e perfect limpede, iar mizeriile le mai iau eu o data la o saptamana

incalzitor am luat tot un Tetra...ambele de pe http://magicaquarium.ro/ pt ca aici le-am gasit cel mai ieftin.

insuluta am luat de pe http://www.pepika.ro/ iar becul inca nu-l am pt ca mi s-a terminat bugetul....urmeaza intr-un viitor apropiat...

ca buget aprozimativ ar fii filtrul cam 300-350 RON, incalzitorul inca 50 RON si insulita depinde daca nu vrei sa ti-o faci tu este vreo 70 RON

si plus acvariul :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de fylox » 04 Noi 2009, 20:23

syka scrie:daca vrei cu sticla de 10 neaparat trebuie sa stii din start ca este mai scumpa ca cea de 8....aici in sibiu am gasit la cineva cu 100 RON metrul patrat
.........
si plus acvariul :)

Plus acvariul,... pai eu cred ca ala e mai important, tinand conta ca restul sunt mai mult anexe. Scuzati tonul , dar cam aici ar fi singura sursa de informatii si chiar vreau sa stiu cam cat m-ar costa sticla ca sa imi fac si eu o idee de ce buget imi trebuie, sa stiu daca ma bag, sa ma bag calumea sau sa stau cuminte in vagauna mea si sa admir la altii.
om batut de sefa, aia de la munca, nu aia de acasa

de syka » 04 Noi 2009, 23:40

pai la dimensiunile dorite de tine iti trebuie 1.25 m patrati de sticla deci la pretul de 100 lei vine 125 de lei sticla. Cel mai bine e sa mergi in orasul tau la mai multe geamgerii si sa intrebi sa vezi care au mai ieftin metrul patrat si te orientezi :)

acvariul vrei sa il faci tu ?? ca daca nu, iti dai seama ca trebuie sa-l platesti pe cel care slefuieste canturile de la sticla si ti-l lipeste......
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 05 Noi 2009, 15:37

e prea scumpa sticla de 10 si nu prea gasesti la geamgerii... nu stiu cat te`ar costa un acvariu home-made dar unul cumparat de`a gata din hornbach la 80x35x40 vara trecuta parca era 1,2 mil sau 1,6. la acvariu asta sticla este de 6mm. deci te poti baza pe asta fiind sticla mai ieftina.

ps: vezi forumuri de acvaristi ca se vand acvarii marii la sume mici. eu o sa cumpar acum unu de 80x40x50 (aprox) cu capac, 4 neoane(speciale) si suport la 3.5 mil iar la 5.9 mil cat il dadea pe tot era inclus si pietris si incalzitor si filtru aquael fan3 (pe langa pesti si plante)
Testos Moderator
Testos Moderator

Anterior