Intrebare
Moderator: diego
La mine mama e ingrozita, vine rar in vizita si se uita la ea si zice: "Vai ce monstru... si ce repede creste, in curand va mananca si pe voi"! Ne amuza teribil vorbele ei :), ptr ca suntem foarte mandri de dimensiunile dinozaurului nostru :lol:
- Testos juvenil

Am si eu 2 intrebari mici: 1. Cum as putea sa imi dresez cainele sa nu mai vrea sa rontaie la testoase cand nu sunt langa el? Mi-ar placea sa il pot lasa si pe el liber in curte fara sa imi fac griji pentru testoase.
2. Un arici s-ar intelege bine cu testoasele? Ma tenta sa iau unul prin curte. Sincer as lua o testoasa de uscat dintr-o crescatorie, dar nu stiu cat de bine ar fi. Am vazut ca aricii mananca si serpi - capul unei testoase seamana cu cel al unui sarpe si nu vreau sa risc.
2. Un arici s-ar intelege bine cu testoasele? Ma tenta sa iau unul prin curte. Sincer as lua o testoasa de uscat dintr-o crescatorie, dar nu stiu cat de bine ar fi. Am vazut ca aricii mananca si serpi - capul unei testoase seamana cu cel al unui sarpe si nu vreau sa risc.
@ rest: acum vedem si kinderii de pe site si asta`i bine, ca putem sa`i BATEM cand mai pun unele intrebari stupide si nu cauta pe tot forumul indiferent ca are 40 pagini cate un topic
@ sheppard: asta m`am intrebat si eu, avand in vedere ca-mi plac bullterieri si sunt foarte jucausi cand sunt mici, dar sa`i limitez apartamentul nu`mi convine, deci m`am rezumat momentan doar la testoase..... daca aflii cum.. zi`mi si mie te rog.
si ca sa raspund... la mine nimeni n`are nimic impotriva... doar mama se mai enerveaza pe testos cand vrea sa intre in bucatarie dupa aragaz
@ sheppard: asta m`am intrebat si eu, avand in vedere ca-mi plac bullterieri si sunt foarte jucausi cand sunt mici, dar sa`i limitez apartamentul nu`mi convine, deci m`am rezumat momentan doar la testoase..... daca aflii cum.. zi`mi si mie te rog.
si ca sa raspund... la mine nimeni n`are nimic impotriva... doar mama se mai enerveaza pe testos cand vrea sa intre in bucatarie dupa aragaz
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Ce plante acvatice sunt bune de papat pentru testoasele de apa? Am vazut lista cu plante toxice - o sa ma duc cu ea cat de curand la cumparaturi sa verific ce iau. Dar m-ar interesa ceva plante care le surad in mod special testoaselor de apa, in special TSS, TSE si Emys orbicularis (astea sunt speciile pe care le am). Un prim candidat ar fi Elodia densa din cate imi spunea un alt utilizator de pe forum.
Elodea Canadensis
- am citit ca ar fi o buna sursa de calciu
Elodea densa, Eichhornia crassipes, Azolla caroliniana
- am citit ca ar fi o buna sursa de calciu
Elodea densa, Eichhornia crassipes, Azolla caroliniana
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Chestia cu live stream de pe prima pagina, "Felix Cam", oare cu ce fel de camera e facuta? Ma gandesc ca e o camera wireless care se conecteaza la internet. E chiar utila chestia si as vrea sa fac si eu asa ceva, sa mai arunc cate un ochi peste testoase fara sa le deranjez.
Aveti ceva instructiuni? :D
Aveti ceva instructiuni? :D
Camera IP wireless
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Logodnicul meu nu prea e de acord da' eu tot o sa imi iau 2:turtle: :turtle: :hhh
Am gasit cv cv....
In cazul unei broaste testoase de 600-700g., se va administra o cantitate de 50-60g. tot la 2 zile, sau 150-200 g., la o greutate de 1.5-2 Kg. Obisnuit, se calculeaza o cantitate de hrana egala cu 8-10% din greutatea animalului, ce se va oferi la intervale de 1-2 zile, in functie de apetit si de consum. In stabilirea acestei cantitati se va avea in vedere, printre altele, varsta animalului, precum si rezultatele unor tatonari preliminare pentru hrana sa nu ramana, deoarece ea se poate altera si apoi trebuie aruncata.
http://www.testoase.go.ro/files/hrana.htm
Am gasit cv cv....
In cazul unei broaste testoase de 600-700g., se va administra o cantitate de 50-60g. tot la 2 zile, sau 150-200 g., la o greutate de 1.5-2 Kg. Obisnuit, se calculeaza o cantitate de hrana egala cu 8-10% din greutatea animalului, ce se va oferi la intervale de 1-2 zile, in functie de apetit si de consum. In stabilirea acestei cantitati se va avea in vedere, printre altele, varsta animalului, precum si rezultatele unor tatonari preliminare pentru hrana sa nu ramana, deoarece ea se poate altera si apoi trebuie aruncata.
http://www.testoase.go.ro/files/hrana.htm
Vreau si eu broscuta mea
Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
(Albert Enstein)
http://www.vergari.info/varie_no_tartarughe
Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
(Albert Enstein)
http://www.vergari.info/varie_no_tartarughe