Ochi umflati sau ...
Moderator: Sheppard
hmmm ,voi ati cam raspuns la intrebarile ailimei dar nu conteaza ... ca aceasi chestie si la mine de doua ori pe saptm skimbat apa.... inima de vita plus gamarus ,intr-un timp le-am dat si meniu de 7 zile variat ... cea mare care avea prb mari cu okisori e ca noua .. si-a revenit super rpd ...
sincer eu nu pot sa stau cu 30-35 de litrii de apa in casa la declorificat... mie foarte greu... stiu ca nu e bine dar... asta e... acum sunt sanatoase si voioase

sincer eu nu pot sa stau cu 30-35 de litrii de apa in casa la declorificat... mie foarte greu... stiu ca nu e bine dar... asta e... acum sunt sanatoase si voioase

- Testos juvenil

Mai multe detalii?
Cate grade are apa?
Cat de des o schimbi?
Ai filtru, incalzitor, insula?
Ce oras esti?
Cat de mare e?
Cate grade are apa?
Cat de des o schimbi?
Ai filtru, incalzitor, insula?
Ce oras esti?
Cat de mare e?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Incearca sa ridici temperatura apei la 28 grade si monteaza un bec normal deasupra insulitei.
Daca ai Vitakraft elixir da-o pe ochisori.
Daca aveti vreun veterinar specializat te-as sfatui sa te duci cat mai urgent cu ea.
Daca ai Vitakraft elixir da-o pe ochisori.
Daca aveti vreun veterinar specializat te-as sfatui sa te duci cat mai urgent cu ea.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
M-am dus cu ea la un veterinar si mi-a spus sa-i dau cu ceva pt ochi si intr-o saptamana si si-a revenit.Acum e o alta problema:o prietena de-a mea are o broscuta TSS si un ochi nu si-l poate deschide delok,si nici nu mananca.Eu am descoperit ca are o bubita la ochi si in vizita la ea a venit un chirurg care nu e de pe aici si ne-a zis ca o sa rezolve el problema si mai departe o sa vedem.
- Testos juvenil