Broscutza mea -ELECTRA

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Broscutza mea -ELECTRA

de suzuki » 05 Oct 2009, 20:07

am primit o broscuta de florida ,are 2 ani ,este femela,e f.curioasa si cuminte,nu se da la degete,in schimb ai plac prizele...le studiaza cate 10 minute in sir...poate ai place culoarea alba .....deci am botezato ELECTRA!
am primit-o de 1 luna ,incerc tot posibilul sa ai ofer conditii cat mai nestresante,am sa incerc sa pun poze cu ea si tetrariul,i-am facut fisa zilnica cu ce manca ,greutatea ei,marimea ei.daca mai are cineva fise (de sanatate) as dori sa facem o comparatie intre ele se poate?

:D
tetrariul este din sticla de 5 mm volumul de 80 de litri,cam 20 litri apa,are un bolovan de 5 kg ...sa mai iasa la studii,ceva pietris...pe care mi-o muta noaptea ,2 termometre in cele 2 capete ale tetrariului,am un filtru cam micut...din pacate 2 litri pe minut,dar acuma ai pregatesc un filtru extern super rapid cu o pompa de la o masina de cafea ,am sa descriu pe larg cum o voi face,ca intodeauna mi-a placut sa inventez ceva :wink: de mancat mananca inima de vita ,gamarus,troco-prim,pesti uscati,salata o manca doar asa si asa ,il mai rasfatz cu 2 rame mici si un pestisor.merele nu ai plac,in schimb ai place cate o boaba de strugure.am sa incerc sa ai dau andive da prin cluj mai rar....i-am dat si varza da am inteles ca nu e bine , sa o dezvat de carne sau nu ?la fosta ocrotitoare a ei a mancat doar carne ,eu vreau sa o trec incet incet la hrana vegetariana ,oare ce procent de vegetale sa ai dau ?
ai dau zilnic de mancare dupamasa la 18.00 3 cubulete de inima de vita,10 boabe de troco prim,1 sau 2 rame mici,si o frunza de salata mica. bonus la 2 zile cate un pestisor uscat sau ....viu... :D e bine cum fac?

de OsDeRos » 05 Oct 2009, 21:33

in general cnad sunt mici sunt mai carnivore... dar daca asa a fost invatata nu`i nimic... poti sa continui. mi se pare cam putina apa`n acvariu... asteptam poze.. si descrierea pe larg a filtrului (am mai auzit de filtre home made.. dar aratau oribil si erau mari + ca trebuiau reductoare de presiune ca sa nu inceapa sa`ti arunce apa prin casa.
Testos Moderator
Testos Moderator

de bosssu » 06 Oct 2009, 18:16

Pai nu mi se pare prea putina apa sincer :D .
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

A

de takawachinchila » 06 Oct 2009, 19:26

ce-i ala tetrariu?
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de suzuki » 10 Oct 2009, 14:53

elektra are 1kg,100 de grame .....la 2 ani....lungimea la carapace de 19,5,latimea de 18,2 cm . e normal?sa aiba mai multi ani?fosta proprietara mi-a spus ca are 2 anisori.

in loc de terrariu am scris tetrariu in postul recent ,scuze ...dupa 10 ore de servici nu stiu cum scriu altii....