Tetratec ex400. rog rasp repede!
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Tetratec ex400. rog rasp repede!
Pt. un volum de 80-90 litrii imi e de ajuns filtrul extern de 400? deci nu modelul ex700 de care ati mai vb. L-am gasit la reducere si e singurul care mi l-as permite din gama asta.. va rog sa-mi rasp cat mai repede. mersi!
Modelul e pt 40-80 litrii...parca. De ce insistati pt cel ex700? are mai multe medii filtrante?
Modelul e pt 40-80 litrii...parca. De ce insistati pt cel ex700? are mai multe medii filtrante?
- Testos juvenil

ptr ca e unul din filtrele externe de capacitate mare de filtrare si mult mai ieftine decat altele la acelasi volum. (cel putin ptr mine asta a contat) eu unu merg pe ideea "daca am 80l de apa .. trebuie sa iau un filtru de cel putin 80-160l" ptr ca cele de 40-80l mi se par ineficiente.
aa si ca sa`ti raspund si la intrebare.. eu unul dintre un extern400 si 700 as mai sta putin pana strang restul de bani :D
Debit: 400 L / h.
Bazin recomandat: 10 - 80 litri.
ESTE STRICT PAREREA MEA. Asteapta sa vezi ce zic si altii si te hotarasti dupa :) decat sa iei un produs la oferta acum si pe urma sa`ti dai cu el in cap ca nu`i bun :)
aa si ca sa`ti raspund si la intrebare.. eu unul dintre un extern400 si 700 as mai sta putin pana strang restul de bani :D
Debit: 400 L / h.
Bazin recomandat: 10 - 80 litri.
ESTE STRICT PAREREA MEA. Asteapta sa vezi ce zic si altii si te hotarasti dupa :) decat sa iei un produs la oferta acum si pe urma sa`ti dai cu el in cap ca nu`i bun :)
A
Recomand EX700 fara sa ma gandesc prea mult. Are mai multe medii de filtrare. Mai strange cureaua putin. :)
Poate vrei sa te arunc la testoase!
7 mesaje
|Pagina 1 din 1