Cum putem afla varsta broscutelor noastre?
Moderator: Sheppard
13 mesaje
|Pagina 1 din 1
Cum putem afla varsta broscutelor noastre?
cum putem afla cati ani sau cate luni au broscutele noastre?as vrea sa stiu, stiu ca este la mine de 10 luni si cred ca atunci cand am primit-o avea cred o luna pt ca era foarte mica. multumesc anticipat!
pai..eu o am cam de 10 luni + 2 luni ...are un an? :shock: super..nu credeam ca poate fi asa mare,stiu pe cineva care mi-a spus cand eram mai mica ca iti poti da seama dupa numarul de solzi,banuiesc adica stiu sigur ca acea pers era cam paralela cu viata broscutelor sau cu ceea ce inseamna broscute testoase,de aceea am pus aceasta intrebare..multumesc pt raspuns
ATLANTIC scrie:estimezi:2 luni (daca ai luat-o mica) + de cand e la tine
:roll: :?:
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
manase scrie:ok, o testoasa la 3,5 cm lungimea carapacei ce varsta are? asta ma ajuta la determinarea varstei actuale. multumesc
testoasa mea cand avea cam 3.5 - 4 cm avea in jur de 3 luni,eu zic ca depinde si de modul in care se dezvolta fiecare.broscuta mea cand am cumparat-o de la pet era cat o moneda de 50 de bani iar acum are 16 cm si sper sa mai creasca :blob:
fufi<3 scrie:si brosuta mea s-a dezvoltata foarte repede,din cauza conditiilor favorabile si eu credeam ca e fata cand am luato dar de fapt acum cred ca e baiat,datorita faptului ca are ghiarele mai lungi si este mai mare,are carapacea mai mare.varsta o poti afla abia dupa 2 ani.
da probabil ca ai dreptate.. dar eu am 2 testoase... una creste foarte repede si cealalta creste mai lent, de aceea am presupus ca e fetita
13 mesaje
|Pagina 1 din 1