Acvariu..
Moderator: Sheppard
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
Acvariu..
salut
revin si eu dupa o lunga perioada de plantit si ghiermit cu unele modificari la acvariu
in primu rand vreau sa schimb mobilierul in camera mea si vreau sa fac si un acvariu mai mare
m-am gandit la dimensiuni: 70/50/40
nu stiu ce grosime trebuie sa aiba sticla sa rezista si la transportul din camera pana in cada sa il spal..
ce filtru ar fi bun pentru o cantitate asa mare de apa?
si ce insula as putea sa pun in el, inafara de acelea din spuma pe nus'ce suporti
mentionez ca testoasele au 5 respectiv 6,5 cm
mersi, have a nice day
revin si eu dupa o lunga perioada de plantit si ghiermit cu unele modificari la acvariu
in primu rand vreau sa schimb mobilierul in camera mea si vreau sa fac si un acvariu mai mare
m-am gandit la dimensiuni: 70/50/40
nu stiu ce grosime trebuie sa aiba sticla sa rezista si la transportul din camera pana in cada sa il spal..
ce filtru ar fi bun pentru o cantitate asa mare de apa?
si ce insula as putea sa pun in el, inafara de acelea din spuma pe nus'ce suporti
mentionez ca testoasele au 5 respectiv 6,5 cm
mersi, have a nice day
- Testos juvenil

Sticla de minim 6-8 mm ca risti enorm daca pui de 4, eu ti-as recomanda de 8 chiar daca e ea mai scumpa. Daca iti permiti poti si mai groasa
Un filtru care sa filtreze cat mai multa apa, de preferat unul extern (daca poti sa ti-l faci pe cel care e pe forum, modelul acela e perfect, nu vei avea probleme)
Insula te gandesti si tu ca sunt sute de variante.
Un filtru care sa filtreze cat mai multa apa, de preferat unul extern (daca poti sa ti-l faci pe cel care e pe forum, modelul acela e perfect, nu vei avea probleme)
Insula te gandesti si tu ca sunt sute de variante.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
2 mesaje
|Pagina 1 din 1