Repede raspunde-ti
Moderator: Sheppard
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Repede raspunde-ti
chiar ii pot da carne cruda ca as vrea sa ii dau acum un cubulet de rinichi sau ficat de pasare :?: :(
- Testos activ

Scz
scuze da nu vreau sa pateasca ceva.am intrebat ca mama tot spunea ca cica moare.oricum le-a mancat in 2 timpi si 3 miscari
- Testos activ

Pai nu prea se pricepe
nu prea se pricepe si yo nu am mai avut testoasa care sa reziste atat :roll:
- Testos activ

Inca ceva
am observat ca testoasa mea este cam alba pe la ochi.are ceva?in rest nu are alte comporatamente,inoata mananca<se joaca,si ochi nu sunt umflati :eusa_think: :D
- Testos activ

Nu stiu
scuze nu pot sa pun poze ca nu am cablu si nu are carapacea alba.vam spus ochi nu sunt umflati si in rest e normala.poate asa are ea pe la ochi.nu e chiar alb,alb mai mult un galben foarte,foarte deschis
- Testos activ

1 TERMINATI CU LIMBAJUL MIRC "q" (cu)"k" (ok- ca) "yo" (eu) "dapz" (da).. atentie si cu gramatica (vad ca inca sunteti mici dupa exprimari dar scrieti incorect gramatical :!: :!: :!: ) "vam" "v-am"
2. bratz arinutza... avand in vedere ca te`am vazut si la 2.30 noaptea pe forum.. de ce nu iei tu forumul la citit IN AMANUNT???
3. bratz arinutza... incearca sa deschizi TOPICURILE unde se potrivesc. ai deschis aseara vreo 3 topicuri total gresit.
4. Ps: rog un moderator/admin sa ia in considerare "cererile" mele de mai sus pentru ca eventualele greseli sa li se stearga topicul sau chiar banarea userului pe un termen limitat la primele 2 abateri.
5. Ps restul userilor: stiu ca printre noi se numara si copii care nu au gasit o pisica ca animal domestic ci o broasca testoasa.. dar daca tot va inscrieti, macar cititi inainte regulile. sau cititi si posturile vechi (de cate 4-7 pagini) pentru a intelege.
2. bratz arinutza... avand in vedere ca te`am vazut si la 2.30 noaptea pe forum.. de ce nu iei tu forumul la citit IN AMANUNT???
3. bratz arinutza... incearca sa deschizi TOPICURILE unde se potrivesc. ai deschis aseara vreo 3 topicuri total gresit.
4. Ps: rog un moderator/admin sa ia in considerare "cererile" mele de mai sus pentru ca eventualele greseli sa li se stearga topicul sau chiar banarea userului pe un termen limitat la primele 2 abateri.
5. Ps restul userilor: stiu ca printre noi se numara si copii care nu au gasit o pisica ca animal domestic ci o broasca testoasa.. dar daca tot va inscrieti, macar cititi inainte regulile. sau cititi si posturile vechi (de cate 4-7 pagini) pentru a intelege.
10 mesaje
|Pagina 1 din 1