Ajutori pt testosi mai maaari?
Moderator: Sheppard
Ajutori pt testosi mai maaari?
Salutare tuturor! Imi cer scuze daca a mai fost discutat subiectul..eu una am tot "rascolit" si citit forumurile,dar tot ce am gasit despre amenajarea unui acvaterariu era pt broscute mititele... Eu am 2, cam 10 ani au, de vreo 20 cm lungime...sunt grele..si nici o platforma nu e suficient de rezistenta pt ele.. Credeti ca una de pluta le-ar face fata?... mersi anticipaaaat :)
- Testos juvenil

Am o lespede de piatra,e chiar foarte decorativa,dar e pusa pe 2 caramizi..care nu arata prea bine si in plus pot sa ridic nivelul apei numai pana la inaltimea lor.. Si ma trezesc de multe ori cu ditamai bucata de piatra aruncata prin acvariu. Acvariul e de 80X40x60cm...60 inaltime..si e asa pacat ca nu pot profita de asta,doar pt ca sunt ele nazdravane..
- Testos juvenil

F
Misto ideea da' de unde pot cumpara asa o scoarta de pluta? In Bucuresti... Ar mai merge la fel utilizata si o bucata de polistiren... doar ca aia s-ar deteriora repede de la ghearele testosilor...
Eu zilele astea imi modific acvariul si ma tot gandesc in ce fel sa fac insulita pentru balauri... ma gandesc sa folosesc niste silicon, poate o placuta de gresie mai mare, sa o inclin...
Catre cei cu testoase mari, puteti posta aici cateva poze cu insulitele din acvariile voastre? multumesc!
Eu zilele astea imi modific acvariul si ma tot gandesc in ce fel sa fac insulita pentru balauri... ma gandesc sa folosesc niste silicon, poate o placuta de gresie mai mare, sa o inclin...
Catre cei cu testoase mari, puteti posta aici cateva poze cu insulitele din acvariile voastre? multumesc!
Poate vrei sa te arunc la testoase!
dc nu va faceti ceva inafara acvariului? Din cateva bucati de PAL si geam poti face multe...
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1024
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1024
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
A
da, e misto in afara acvariului, doar ca la mine nu e loc... o sa dau zilele astea o fuga sa caut pluta, trebuie sa caut o solutie de compromis... :(
Poate vrei sa te arunc la testoase!