Silicon toxic ?

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Silicon toxic ?

de dia » 14 Aug 2009, 12:36

Am o broscutza si vreau sa ii construiesc un acvaterariu...doar k dupa ce am terminat de lipit cu silicon componentele(pietre,insula,etc)..am vazut ca scria pe el ''a nu se folosi la construirea acvariilor''.Credeti ca ar putea patzi ceva broscutza din cauza asta ? pana la urma..si acvariul e lipit tot cu silicon..sa fie alt tip?sau nu au nici o treaba?pls help me!
Testos juvenil
Testos juvenil

de tibor.sos » 14 Aug 2009, 12:52

siliconul care nu se poate folosi la acvarii, ori are in componenta substante toxice (chiar si cianurice), ori nu rezista la apa, ori chiar amandoua... deci cel pentru acvarii este chiar opusul. risti sa-ti otravesti testosul... nu stiu cat timp persista substantele toxice...
Testos Moderator
Testos Moderator

de Florin » 14 Aug 2009, 14:47

Sunt unele speciale pentru acvarii. Ce ai folosit tu, nu este bun.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de TerraTestosuMeu » 14 Aug 2009, 16:04

ai vazut ce au zis si cei mai experimentati...deci cred ca eu pe forum nu am gresit nimic yay :).
iti recomand sa le pui o insula daia care se prinde cu ventuze din plastic si cu niste iarba/pietricele/nisip peste. :D
TerraTestosuMeu

Asdada

de takawachinchila » 14 Aug 2009, 20:19

Incearca silicon de la Bison, se gaseste mai la toate magazinele. Dar citeste intai ce scrie pe tub!
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de dia » 14 Aug 2009, 22:35

multumesc mult pentru sfaturi.Se pare ca trebuie sa o iau de la capat cu alt tub de silicon:(...macar sa fiu sigura si sa nu risc.
:x un Brosc' :X
Testos juvenil
Testos juvenil