Sfaturi
Moderator: Sheppard
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
am si eu o intrebare...broscutza mea e baby turtle...dekmdata...deci nu pot sa o trantesc intr-un acvariu ca ale voastre...din moment ce voi tineti broaste de 2 ani in acvarii de dimensiunile alea...asa ca...moemntan ma gandeam ca un acvariu din acela de plastic....care spuneti ca nu e bun....nu are cum sa ii strice.....ea nu a descoperit insa insulita.....sau face pe nebuna...si ma gandeam ca daca o pun intr-un acvariu de sticla.....sau terariu ma rog....si ii iau si insulita si tot...imi e ca nu o sa se descurce...poate sunt eu paranoica....
- Testos juvenil

Se va descurca, dar odata ce plasticul tau nu are nici 10 cm intaltime, apa nu mai zic ca e si mai putina nu prea se va urca pe insulita aceea.
Sfat: cumpara acvariu si fa-i insulita de care zici
Sfat: cumpara acvariu si fa-i insulita de care zici
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Hello la toata lumea.
Mi-am luat si eu (in sfarsit) broscute de apa, de florida. Am vrut initial doua, pereche, dar cand le-am vazut cat de mici sunt...am luat 4. Acvariul in care sunt are 100x40x50. Au si insula care se intinde pe 1/3 din acvariu si are pietris prins de ea (ese din sticla si are rampa de urcare). Ieri cand le-am luat nu au prea miscat...au stat pe insula toate. Astazi una a inceput sa fie mai vioaie, dar restul de 3 inca stau molesite pe insula. Este normal asa? Am setat incalzitorul la 27 de grade, am o pompa destul de puternica pentru curatare.... azi ma duc prin magazine sa gasesc si bec cu ultraviolete si niste plante decoraive... Nu inteleg ce au....oare sunt inca speriate? E prima oara cand am asa ceva...si nu vreau sa fie chinuite...incerc sa le ofer un mediu cat mai natural.
Mi-am luat si eu (in sfarsit) broscute de apa, de florida. Am vrut initial doua, pereche, dar cand le-am vazut cat de mici sunt...am luat 4. Acvariul in care sunt are 100x40x50. Au si insula care se intinde pe 1/3 din acvariu si are pietris prins de ea (ese din sticla si are rampa de urcare). Ieri cand le-am luat nu au prea miscat...au stat pe insula toate. Astazi una a inceput sa fie mai vioaie, dar restul de 3 inca stau molesite pe insula. Este normal asa? Am setat incalzitorul la 27 de grade, am o pompa destul de puternica pentru curatare.... azi ma duc prin magazine sa gasesc si bec cu ultraviolete si niste plante decoraive... Nu inteleg ce au....oare sunt inca speriate? E prima oara cand am asa ceva...si nu vreau sa fie chinuite...incerc sa le ofer un mediu cat mai natural.
davidk scrie:Salut. Intreb si eu aici, ca nu am gasit pe nicaieri... Caut un supliment alimentar pentru reptile, se numeste NUTROBAL. Stiti cumva cine il aduce in Romania?
Ca supliment de calciu poti sa-i administrezi os de sepie http://www.exo-terra.com/en/products/sepia_bones.php pe care il gasesti la orice petshop pentru ca se administreaza in special pasarilor de colivie.
uitasem ca deschisesem acest topic :D....i-am cumparat de mult un acvariu OK cu insulita toate cele si ii e foarte bine...ii place mult sa stea sub insula decat pe ea dar presupun ca e ok....am doar o intrebare....broscuta are aprox.5 luni si vroiam sa stiu cam cat trebuie sa fie coloana de apa.presupun ca daca este mare cu atat mai bine.doar ca a mea e mai lenesa si isi lungeste gatul ca sa iasa la suprafata...bine ...impinsa de circumstante inoata.So....cam cata apa trebuie sa aiba o broscutza de 5 luni??
- Testos juvenil

cat de multa ...se va descurca cu siguranta.....dar va mai trebui sa-i asiguri un loc sub apa pe care sa stea noaptea si de unde sa ajunga sa respire fara sa mai inoate...
daca o tii foarte mult timp in putina apa s-ar putea ca mai tarziu sa descoperi ca are ceva probleme locomotorii...asa ca multa apa ...
daca o tii foarte mult timp in putina apa s-ar putea ca mai tarziu sa descoperi ca are ceva probleme locomotorii...asa ca multa apa ...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
12 mesaje
|Pagina 1 din 1