Help me pls!!!!

Adrese de cabinete veterinare din Bucuresti si din tara.

Moderator: Sheppard

Help me pls!!!!

de me_oana » 30 Iul 2009, 22:25

Deci sunt foarte ingrijorata...nu stiu c s ii mai fac broscutei mele...nu manaca,i se exfoliaza pielea(ceea c cred k e destul d grav),respira cu gura deschisa din cand in cand...park toate s-au abatut asupra ei...A! Si p deasupra knd o scot p uscat nu isi misca picioarele din spate..park i-ar fi paralizat:(( ce e cu ea???cn ma poate lamuri si pe mine?pls help!!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 30 Iul 2009, 23:21

1Pielea- testoasa naparleste.Este normal
2.respiratul cu gura deschisa poate insemna probleme grave cu plamanii.de urgenta la veterinar petru antibiotice.
3.daca a avut suficient spatiu sa inoate nu ar trebui sa aiba probleme cu picioarele.Scoate-o mai des la plimbari prin camera si mica manual picioarele pentru a fortifica muschii.

PS:URgent la veterinar!!!!!!!!!!!!!
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Testos meserias
Testos meserias

Re: Help me pls!!!!

de TerraTestosuMeu » 31 Iul 2009, 07:50

vezi ca lui boski al tau s-ar putea sa-i placa sa se plimbe mai mult decat sa inoate.terra al meu a avut odata chestii dinastea si am vazut ca nu-i mai placea in acvariu..chiar si pe insula se zbatea ca nu avea loc de plimbare.cand l-am pus prin casa parca era asa de fericit...asa simteam eu.pana la urma, vazand ca nu-i place sa stea prea mult in apa m-am decis!!!uite programul lui :
-dimineata in special il pun in balcon sa prinda razele UV, dar el fuge la colturi umbroase :|
-pe la pranz il pun prin apa si ii mai dau de papa.in apa il las cam pana pe la 5-6 si il las iar prin casa.(cand nu mai vrea in apa)
-seara e vremea de nani. il pun in dulapiorul lui cu rampita sa coboare daca vrea noaptea.uneori sta acolo, alteori se furiseaza dupa perdea, sub pat (am astupat toate posibilitatile sa se bage mai in spatele patului :D), pe la fotoliu, la coltul draperiei sau pe la coltul cu prizele :shock: da bine ca nu functioneaza noaptea (phew)dar de cele mai multe ori il gasesc dupa perdea, langa birou.ii place lui acolo sa stea.
am vazut ca ii place mult noul program :D
acesta a fost un progtam de zii/noapte de-al lui terra.daca vrei incearca-l si tu sa vezi ca poate..o sa-i placa. :eusa_think:
TerraTestosuMeu

de Kirill » 31 Iul 2009, 09:34

Terra ,numai din curiozitate cat de mare ai acvariul?Si este evident ca problema cea mare nu este problema picioarelor!
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Testos meserias
Testos meserias

de TerraTestosuMeu » 31 Iul 2009, 11:23

pai e de 50l 600x400x260 mm stiu dar mai demult avea...le tinea incremenite si cand il puneam pe jos se plimba in voie :D
TerraTestosuMeu

de me_oana » 01 Aug 2009, 23:51

Ms de sfaturi...dar ink ceva...cum s o fac s manance??exista cv pastile pt pofta d mancare??? :?:
Testos juvenil
Testos juvenil

de dis » 03 Aug 2009, 09:06

din cate stiu pe acele sticlute cu picaturi vitakraft, scrie ca ajuta si la pofta de mancare. Du-te la un petshop cel mai bine si uite-te ce scrie pe sticluta ca nu mai stiu exact.
Testos juvenil
Testos juvenil

Ajutorrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

de UnaReaFoc » 03 Aug 2009, 12:00

buna..eu sunt noua pe aici dar si fara experientza in cresterea broscutelor testoase...va rog frumos sa ma ajutati si pe mn daca se poate......vineri seara am primit o broscutza care are undeva la 5-6 ani,ea pana sa vina la mn a stat intr-o fantana arteziana pe o terasa si manca piept de pui fiert,eu am incercat sa ii dau mancare de broscute deoarece nu a mancat nimic pana la 6 seara (sambata) pt ca nu a mancat i-am fiert carnitza d epui si i-am dat dar a mancat cateva cubulete...de atunci si-a mai revenit,mananca o data pe zi carnitza fiarta dar mi se pare ca mannca f putin...adik vreo 3-4 cubulete..atat de butin mananca broscutele sau la Dassy este o problema de acomodare??
Testos juvenil
Testos juvenil

de dis » 03 Aug 2009, 13:50

parerea mea este ca e o perioada de acomodare. Aproape nici o broscuta nu mananca cateva zile dupa ce isi schimba casa. Dar ai putea sa ii dai si carne cruda...... eu una i-am dat numai cruda...
Testos juvenil
Testos juvenil

de UnaReaFoc » 03 Aug 2009, 14:45

dassy a mea..mananca si fiarta...cam de cate ori pe zi mananca broscutza ta?si cam in ce proportii?
Testos juvenil
Testos juvenil

de dis » 03 Aug 2009, 14:59

pei eu am 2 broscute care nu au implinit inca un an. Mananca numai o singura data pe zi (sa nu se ingrase prea rau ) :P si hmm... greu sa iti zic cat cantitativ... pei eu le pun carnita inainte sa le-o dau pe capacele alea rotunde de samantana, si umplu un capac in general pt amandoua cu fasii de carne. Sper sa te ajute cat de cat.... :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de UnaReaFoc » 03 Aug 2009, 15:10

ms pt raspuns..dassy mananca mult mai putin....o broscutza ar manca jumatate de capac din ala...dar ea mananca mai putin de jumatate....sper sa fie perioada de acomodare si nimic mai grav...ca aici la mn in oras am fost cu ea la medic si mi-a zis din start ca nu se pricepe la broscutze ca nu a mai tratat....:((
Testos juvenil
Testos juvenil

de UnaReaFoc » 08 Aug 2009, 16:04

acum cateva zile dassy nu manca.....acum a inceput sa manance dar problema este ca s-a deranjat la stomac si sta ma mult cu capul in apa..ca si cum s-ar uita in jos..ce sa ii fac??:((
Testos juvenil
Testos juvenil

de alyenn666 » 08 Aug 2009, 16:56

cum adica sta cu capul in apa??????in ce o tii si cam cata apa are in vasul respectiv????
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Testos meserias
Testos meserias

de UnaReaFoc » 08 Aug 2009, 17:14

o tin in acvariul ei....si are apa cam de o palma...masurat 6 l de apa..si sta ca si cum se uita un om la picioare...cu capul aplecat...in acel acvariu sta de cand am luat-o....am impresia ca a si varsat...nu stiu ce sa ii fac:(( ca veterinarul d ela mn din ora snu se pricepe la broscutze
Testos juvenil
Testos juvenil

Următorul