Cad plastronul???

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Cad plastronul???

de TerraTestosuMeu » 28 Iul 2009, 18:17

Terra al meu am vazut azi ca are plastronul moale in zona capului, adica da ca apas un pic se simte ca se....nu stiu exact cum sa zic, dar ca si cum ar fi mai moale si mai lasat , iar cand apas sa se duca in sus...nu prea stiu...v-am zis.Intrebarea mea e daca plastronul vechi poate sa cada, pentru a creste cel nou :?:
Tata zice ca nu e nimica, dar mie tot mi se pare ciudat...voi ce spuneti???
O...da....scuzati-ma am uitat sa pun un e la "Cade plastronul?" :oops:
TerraTestosuMeu

de Andr3 » 28 Iul 2009, 18:43

Nu cred k are cum sa cada.
Da-o q vita plus/vitakraft/vitamina A.
Ai lampa cu UV?
Dak nu cumpara-tzi.
Carapacea e moale doar pt. k nu are destule vitamine.(parerea mea...nu stiu cat de corect a fost ce am spus eu mai sus,dar...dak am spus ceva gresit corectatzi-ma)
Testos activ
Testos activ

de Pandy » 28 Iul 2009, 19:16

Nu are cum sa cada.
Fa cum ti-a zis Andr3 (dar daca o dai da-o la un interval de 1-2 saptamani, NU zilnic)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de TerraTestosuMeu » 28 Iul 2009, 20:31

da..merci mult.Am un ulei cu vitaminele A, E si D parca...de la Vitacraft.Il dau odata la 2 zile cu el.Bec cu UV nu am inca.
Stiu ca e off topic, dar terra am vazut ca nu-i place sa stea in acvaterariu si se zbate sa iasa afara.Ii place mult sa se plimbe pe usca..mai putin in apa.UV nu i-am luat din cauza asta...ca nu-i place sa stea mult in acvaterariu :|...cand cand nu mai vrea in acvaterariu il pun in balcon si vad ca-i place foarte mult.
TerraTestosuMeu