Problema:(
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Problema:(
Am o testoasa d Florida...nu stiu c are dar dc vreo 4-5 zile nu a mai mancat nimic...i-am dat mancarea ei preferata de mai demult dar acu nici nu vrea s auda d asa cv...obisnuiam s ii dau s pape de la mn din mana,dar acum knd simte miros de mancare ma impinge.am incercat si sa-i las mancarea in apa si degeaba...nici nu se atinge de ea:( oare ce-i cu ea?si ce sa-i fac s o fac s manace?:(
- Testos juvenil

Am incercat si cu altceva si nik...:(...in leg cu conditiile...Un acvariu d 10-12l,termostat nu(banuiesc k nici nu e cazu k e f cald afara),niste pietre d rau,si aveam si niste plantute d apa...Filtru nu am insa ii schimb apa la aprox.2-3zile...
- Testos juvenil

Nu stiu...ma gand s nu fie bolnava...k azi am scos-o din acvariu s o trezesc k s mai incerc sa-i dau s manace si knd am pus-o inapoi park nu putea s respire...deschidea din cand in cand gura...si am mai observat k imediat sub gura i se exfoliaza o portiune mik de piele...e normal aceasta?
- Testos juvenil

7 mesaje
|Pagina 1 din 1