Un sfat

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Un sfat

de radulinho » 17 Iul 2009, 16:31

Stiu ca s'au mai deschis o carca de subiecte pe tema asta, dar am nevoie de un sfat... Broscuta mea isi revenise dupa conjunctivita deschisese ochii era fericita etc. Ei bine am decis ca o cura de vita plus la ochi nu strica asa ca i'am dat. In 3 zile (nu i'am mai dat de atunci) a inchis iar ochii nu mananca nimic si sta numai pe insula toata ziua. Ce as putea sa fac ? S'o las asa ? Data trecuta i'a trecut de la sine nu i'am dat cu nimic. Cred ca are ceva la vita-plus un fel de alergie sau ceva.... S'o duc la vet e exclus pt nu mai am incredere in cei din oras pt ca toti zic ca se pricep si de fapt habar nu au (cine stie poate de data asta decid sa ii faca injectii in ochi :? ) Ma rog ce as putea sa fac ?
Testos activ
Testos activ

de radulinho » 17 Iul 2009, 17:05

A deschis ochii dar tot nu vrea sa manance. Un lucru mi'e sigur : n'o s'o mai dau cu vita-plus de acum incolo.... :D
Testos activ
Testos activ

de Locko » 17 Iul 2009, 22:17

:) u intrebi u raspunzi... interesant
Testos activ
Testos activ