Petshop-uri. Da sau Nu

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de andraalecse » 14 Iul 2009, 21:47

andreibaboi scrie:Iti mai recomand, cand ajungi acolo, sa te uiti dupa Mihaela Bostina, lucreaza la raionul de animale ... cred ca e chiar sefa raionului. E o fosta colega de liceu si se pricepe foarte bine, a terminat facultatea de veterinara....si te poate ajuta cu tot ce ai nevoie...iti poate raspunde la intrebari....si nu vorbeste tampenii num fac marea majoritate a lucratorilor de prin petshop-uri
multumesc inca o data!raman datoare!
Testos juvenil
Testos juvenil

de andraalecse » 14 Iul 2009, 21:51

andreibaboi scrie:Iti mai recomand, cand ajungi acolo, sa te uiti dupa Mihaela Bostina, lucreaza la raionul de animale ... cred ca e chiar sefa raionului. E o fosta colega de liceu si se pricepe foarte bine, a terminat facultatea de veterinara....si te poate ajuta cu tot ce ai nevoie...iti poate raspunde la intrebari....si nu vorbeste tampenii num fac marea majoritate a lucratorilor de prin petshop-uri
multumesc inca o data!raman datoare!
Testos juvenil
Testos juvenil

de andreibaboi » 14 Iul 2009, 21:54

Npc, nu placere.
Testos juvenil
Testos juvenil

*

de val » 14 Iul 2009, 22:49

Am fost astazi la un anume petshop din Drumul Taberei,acelasi loc de unde am cumparat testoasa de uscat acum aprox.7 luni,conditiile erau de nedescris,stiam ca se ocupa de animalute si igiena era ok,insa astazi am avut o experienta total neplacuta si nu am de gand sa mai calc vreodata pe acolo!!!
Sunt 4 catelusi in custi mici imputite,miros a toate cele,si ce este mai rau au paraziti!!!!!(viermi intestinali) erau prin cusca pe :mrgreen: ...puii foarte jucausi,frumosi(daca erau spalati),animalele sunt in conditii groaznice,miroase de nu poti sa te uiti la ele(sa nu spun ca nu au apa,mancare,ceva cu care sa-si ocupe timpul sau un spatiu cat de cat decent ptr. atine un animal.....pe post de gazon erau servetele cu rahat iar pe post de hrana .....),imi cer scuze ca scriu asemenea lucruri urate,dar asta este situatia animalelor din unele petshopuri,iar despre acesta eu aveam o impresie buna,ei bine nu exista conditii optime ptr. un animal oricare ar fi el,intr-un petshop!!!! tot chinuit ramane,pana cineva il salveaza din mizeria aia!!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de andreibaboi » 14 Iul 2009, 22:56

Si eu aveam o parere bunicica despre acel petshop... Ultima oara cand am fost erau vre-o doi catelusi...nu erau cele mai fericite conditii dar nici chiar asa... Aveau insa niste preturi..... Eu as pune mitraliera pe astia care tin animalele in asemenea conditii...
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 15 Iul 2009, 03:27

depinde care petshop. sa nu uitam ca dr taberei este un cartier destul de mare. daca va referiti la cel de la piata si de la tricodava.. fiind unul si acelasi pe nume Coralis .. o sa gasiti numai produse de calitate si conditii f bune. cel din piata este si cu acvaristica dar in mare parte ptr animale de companie iar cel de la tricodava strict de acvaristica si acvaristica marina. la nici unu dintre ele n`am vazut animale de vanzare sau broscute testoase dar puteti gasii o varietate mare de hrana si chiar mopani in caz ca doriti sa faceti o insura "reala" din lemn. in cele 2 magazina am vazut maxim 5 pesti morti din cate bazine au. nu stiu daca peste seara mor mai multi dar de cate ori am fost doar odata am vazut 5 morti in cele 2`ua. puteti cumpara si plante naturale de la cel de langa tricodava. desi nu stiu cat or sa reziste cu broscutele :).

si am vazut ca se vb de animax. sunt dotati cu echipamente (neoane, mancare - garamus 3 feluri, filtre externe - tetratex ex 1200 *wow*) dar conditiile sunt destul de proaste. cel putin la cel din Turda. bazinul de testoase nu are mai mult de 40 cm lungime si max vro 30 latime cu apa de 10 cm. in schimb da.. avea lumina si filtru

atata timp cat nu exista magazin specializat in broscute.. totul va fi naspa.

Aprecieri Coralis - ptr acvaristica, HB - echipamente, mancare

*carnet de sanatate nu se va da niciodata atata timp cat sunt interzise la vanzare ca fiind o specie mult mai prolifica decat cele autohtone ca sa nu zic INVAZIVA
Testos Moderator
Testos Moderator

de andreibaboi » 15 Iul 2009, 09:57

La cel de la tricodava au avut de multe ori broscute si ziceau ca dau si carnet de sanatate (nu am cumparat de acolo insa ziceau ca dau). Am vazut acolo cand am fost ultima oara 2 cateluri, chiar langa usa de la intrare. Oricum, a fost singurul petshop in care am gasit bec cu UV B
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 15 Iul 2009, 14:03

poate la hermani. dar din ce stiu sunt interzise la vanzare TSE si subspecile. cei de la protectia animalelor nici nu stiau macar ca exista la vanzare cand am vrut sa fac o reclamatie.
Testos Moderator
Testos Moderator

de andraalecse » 15 Iul 2009, 14:38

andreibaboi scrie:Mergi in Hornbach ca au, am luat eu doua acum o saptamana si sunt vioaie, au mancat imediat ce le-am adus si sunt niste cersetoare, cum ma apropii de ele vin sa ceara de mancare. Se joaca tot timpul, nu au stare nici 5 minute. Tocmai le-am luat un filtru extern si una dintre ele si-a gasit distractie....sa se bage printre peretele acvariului si teava de la filtru. rad de jumate de ora de ma prapadesc :)). Daca totusi vrei sa iei de la cel din dr. taberei, vezi ca e la tricodava la 20 de m de brd-ul de pe colt. e si un mic magazinas de hrana pt animale langa parca, sa nu-l confunzi.
merci frumos am fost azisi mi am luat din hornbach militaridoua broscute!sunt tare vioi si dragalase!
Testos juvenil
Testos juvenil

de val » 15 Iul 2009, 14:57

am fost incantata de petshop coralis,dar....cel de la tricodava ....la el ma refeream,sunt conditii greu de imaginat ,fiica mea nu a putut privi catelusii din cauza mirosului si a mizeriei din custile infecte in care sunt tinuti
Testos juvenil
Testos juvenil

de andreibaboi » 15 Iul 2009, 16:40

andraalecse scrie:merci frumos am fost azisi mi am luat din hornbach militaridoua broscute!sunt tare vioi si dragalase!

Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!

OsDeRos scrie:cei de la protectia animalelor nici nu stiau macar ca exista la vanzare cand am vrut sa fac o reclamatie.

E nu stiu...stiu..dar nu cred ca ai pretentii la ei sa isi faca treaba si sa nu ia spaga... Adica nu in romania...
Testos juvenil
Testos juvenil

de andraalecse » 15 Iul 2009, 22:20

andreibaboi scrie:
andraalecse scrie:merci frumos am fost azisi mi am luat din hornbach militaridoua broscute!sunt tare vioi si dragalase!

Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!

OsDeRos scrie:cei de la protectia animalelor nici nu stiau macar ca exista la vanzare cand am vrut sa fac o reclamatie.

E nu stiu...stiu..dar nu cred ca ai pretentii la ei sa isi faca treaba si sa nu ia spaga... Adica nu in romania...
asa sa fie am mare grija de ele!!!! :D
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior