Comportament ciudat :o
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
Comportament ciudat :o
Deci sa incep cu inceputul am 2 broscute de florida de cate 2 ani fiecare cred ca sunt baiat si fetita dar NU sunt sigur.... astazi am vazut un comportament ciudat... o broasca isi tinea "ghearele" sau mainile sau cum vreti sa le ziceti pe capul celelilalte broscute si isi misca ghearele parca vibreau si isi apropia capu de cealalta broscuta(asta in timp ce isi misca ghearele pe capul ei)(miscarea ghearelor era ca un fel de vibratie foarte rapida) dupa ce termina broscuta care a fost prinsa de cap ramane cateva secunde asa dupa care isi revine... si fac asta de cateva ori in continuu... :( sunt indragostiti sau se bat?? :? astept pareri
multumesc anticipat

multumesc anticipat

Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
sal...am si eu o intrebare cam stupida dar...testoasele simt sau prevestesc daca se intampla ceva rau.?mai ales ca astia anunta un cutremur mare....mia spus cineva dar eu nu cred ca simt...pe langa asta testoasele mele au inceput sa se ascunda...adica se baga sum perna si raman acolo...este adevarat?sau alta este cauza acestui lucru...am postat si o poza...astept raspunsuri de la voi..

Broscutele sunt niste animale mici dar cu suflet mare!
- Testos juvenil

Se zice ca mai toate animalele prevestesc ... dar de testoase nu cred, mai cu seama ca s-a mai discutat treaba asta si marea majoritate a testoaselor la ultimul cutremur nu au reactionat in nici un fel. Dar, din curiozitatea mea, tu chiar crezi tot ce zic astia in ziare si in toate astea? Ei cum crezi ca isi fac vanzare? Prin teme de genul asta si baga spaima in oamenii care ii cred
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Asa se ascundea si a mea cand o puneam prin pat. Poate simte caldura acolo ... nu stiu ce sa zic, ele prefera zonele intunecoase din casa ai sa observi
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Si eu am doua broscute si au acelasi comportament ca cele din poza de mai sus. Am observat si din ce cauza. Cea mare se comporta asa cand are impresia ca cea mica mananca ceva si nu o lasa sa vada si ea ce plescaie acolo :)). Iar cel mic, are acelasi comportament atunci cand nu este lasat in pace de cea mare.
11 mesaje
|Pagina 1 din 1