Bucurie?
Moderator: diego
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Bucurie?
Nu stiu ce se intampla asta noapte (sau dimineata - 3.35 AM) dar se pare ca`s "EMOtional". Ma bucura enorm faptul ca n`au mai aparut mesaje de donatii/vanzari de broscute pe singurul forum din RO dedicat broastelor testoase, dar in acelasi timp ma ingrozeste cand stiu ca 90% din ele sunt "victime colaterale" in petshopuri si alte locatii tinute`ntr`un mediu inadecvat cresterii lor sanatoase. Doar pot sa sper ptr ele la niste stapani buni, sau sa NU isi gasesca stapani sperand ca vanzatorii vor avea "marfa" "stricata" si nu vor mai vinde. (atata timp cat nu exista cerere nu va mai fi nici oferta)
Singurul lucru care pot sa`l fac e sa "plang" cand o broscuta iese din ou si sa ma "bucur" cand moare (poate unii inteleg sensul)
ahh si ca sa schimb un pic subiectul romantic: sa`mi ........................ in "ciorile" de vis a vis de mine ca`i a doua seara cand dau "baeram" pe manele la sala de aparate electronice (pokere)
Singurul lucru care pot sa`l fac e sa "plang" cand o broscuta iese din ou si sa ma "bucur" cand moare (poate unii inteleg sensul)
ahh si ca sa schimb un pic subiectul romantic: sa`mi ........................ in "ciorile" de vis a vis de mine ca`i a doua seara cand dau "baeram" pe manele la sala de aparate electronice (pokere)
4 mesaje
|Pagina 1 din 1