As dori o sugestie
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
As dori o sugestie
As vrea sa fac un acvariu de 200 de L si m'am gandit sa fac ceva in genu turtle topper ca si insula dar din sticla si lipit ceva pe sticla ( http://www.youtube.com/watch?v=LICy7PWiCQg ). Adica vreau sa fac insula deasupra acvariului deeci vor fi aproape 200L cam 195 asa.... Si mi'a zis cineva ca ar ceda un asemenea acvariu fara bari din fier care sa il sustina la colturi.... E adevarat ? Se poate intampla asa ceva ? Pt ca daca se intampla nu e prea placut sa iti vina 200 L de apa in casa. eu vreau sa fac acvariul la un geamgiu din sticla de 8 mm, dar tot asa am auzit ca ar exista un geam special pt acvarii.... Nu as vrea sa il cumpar din magazin pt ca nu ii pot face si insula si e si 20 de milioane (asa mi'l fac cu 4) :D
Ultima oară modificat de radulinho pe 11 Iul 2009, 09:07, modificat 1 dată în total.
- Testos activ

Re: As dori o sugestie
radulinho scrie:...mi'a zis cineva ca ar ceda un asemenea acvariu fara bari din fier care sa il sustina la colturi.... E adevarat ? Se poate intampla asa ceva ? Pt ca daca se intampla nu e prea placut sa iti vina 200 L de apa in casa.
Eu am un acvariu de 120 x 50 x 40 , sticla de 8 mm, adica 240 l capacitate, pe care-l umplu cu cca 200 l de apa. Nu are intarituri de fier la colturi, e lipit cu silicon de acvarii si l-am cumparat de la o firma specializata in constructia de acvarii, care mi-au asigurat si transportul, pana-n locul unde l-am instalat. (nu locuiesc insa in Ro)
Personal, nu vad la ce ajuta colturile de fier, daca nu ai grija cand il cureti sau iti plesneste geamul langa intaritura, tot asa faci inundatie. :cry:
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
Eu am un acvariu de cca 400 de litri in care pun ceva mai mult de 200 l de apa. Am dat pe el 550 de lei cu tot cu platforma pe care mi-au facut-o dupa desenele mele. Nu are intarituri, are geam de 10mm si pana acum e totul ok. Cred ca diferenta de pret nu e mare daca il faci singur sau il cumperi de la un pet shop mic (adica hand made nu de marca, facut in fabrica) si merita cu siguranta chinurile prin care treci facandu-l singur.
5 mesaje
|Pagina 1 din 1