A mancat termometrul !!!
A mancat termometrul !!!
Ceva incredibil mi s-a intamplat ieri, broscoiul meu a mancat termomentrul de sticla!!! cand am venit acasa nu am mai gasit decat ventuza si bucada din termomentru care era in ventuza, restul ???? si nici in filtru nu e ca am cautat, a mancat pana si hartia cu gradatii. inca nu-mi vine sa cred....
- Testos juvenil

:shock: L-a mancat pe tot? Si sticla? Un nou sens expresiei sa mananci ca porcul. Termometrele de apa sunt cu alcool si probabil ca in momentul in care s-a spart s-a imprastiat in apa imediat deci nu cred ca mancat ceva substante. Dar sticla??? Oare o elimina? Poate ar trebui sa ii pui ceva vitamine uleioase in mancare sa fie mai usor :mrgreen:
Vezi ca s-ar putea sa ai foarte mari probleme daca a mancat sticla, iti recomand sa te duci la un veterinar specializat, sa ii faci niste radiografii pentru a fi sigur ca acele bucatele de geam nu au taiat intestinele sau ceva prin interiorul broscutei. Plus, schimba apa.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Re: A mancat termometrul !!!
tutan scrie:Ceva incredibil mi s-a intamplat ieri, broscoiul meu a mancat termomentrul de sticla!!! cand am venit acasa nu am mai gasit decat ventuza si bucada din termomentru care era in ventuza, restul ???? si nici in filtru nu e ca am cautat, a mancat pana si hartia cu gradatii. inca nu-mi vine sa cred....
cati ani are broscuta?
si de cate ori ii dai de mancare pe zi?
poate ii dai prea rar si i-a fost foame
tot nu inteleg cum a putut sa manance sticla :roll:
Din ce spui tu aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1459&highlight= se pare ca nu-i la prima "infractiune". Am inteles ca e un broscoi ce cca 18 cm lungime, are cca 3 ani...Ce rasa e? Cum il mai hranesti intre timp? Cu ce si cat de des? E singurul pe care-l ai? In ce conditii vietuieste?
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
pai chiar asa nu e la prima infractiune, pana acum s-a dat la o insula din aia de spuma a mancat din ea pana am decis sa o scot, acum faza cu termometrul, si mai nou vad ca se da la incalzitor si la tuburile de filtrare.
e un broscoi de vre-o 3 ani, are 18 cm si ii dau de mancare 1 sau de 2 ori pe zi. mancarea icerc sa i-o variez cat mai mult, are o gramada de feluri de pufuleti de diferite feluri cumparati de la petshopuri, gamarus, shrimp, inima de vacuta, pesti albi liofizati, si din cand in cand cate un peste sau doi vii (carasei sau gupi). sta intr-un acvariu de 120 L
e un broscoi de vre-o 3 ani, are 18 cm si ii dau de mancare 1 sau de 2 ori pe zi. mancarea icerc sa i-o variez cat mai mult, are o gramada de feluri de pufuleti de diferite feluri cumparati de la petshopuri, gamarus, shrimp, inima de vacuta, pesti albi liofizati, si din cand in cand cate un peste sau doi vii (carasei sau gupi). sta intr-un acvariu de 120 L
- Testos juvenil

Hhmmm,
poti sa ne pui ceva poze cu el? ce specie e? e singurul pe care-l ai?
Off topic: poate ca e specia rebelius mancaciosus de utilitarus :eusa_think:
poti sa ne pui ceva poze cu el? ce specie e? e singurul pe care-l ai?
Off topic: poate ca e specia rebelius mancaciosus de utilitarus :eusa_think:
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
Vezi ca nu faci bine cu mustele alea, i-a mai dat cineva broastei muste si un fluture si broscuta a murit. Poate de la fluture, poate de la muste, dar eu zis sa incetezi
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
tutan scrie:cat despre veterinar, n-am unde sa-l duc fiindca nu exista unu specializat in asa ceva in Galati, toti isi dau cu parerea. nu vad nici o schimbare in comportamentul broscoiului tot zvapaiat e :))) asta e bine
tutan ai dreptate in galati nu exista asa ceva..un medic veterinar bun..abia gasesti mancare buna si sa fii sigur ca este ok si merita sa iti hranesti broscuta cu ea >:fire
manase scrie:pai fluturii aia au polen si lam gustat din intamplare si ii ff amar. de la muste nu are de ce pentru ca astamananca si in natura. eu le dau muste everyday si le mananca foarte repede :)
=)) :mrgreen: :lol: Totusi am auzit cum ca mustele ar fi purtatoare de multi microbi si ar fi daunatoare astfel pt broscute...nu stiu ce sa zic....si eu as crede la fel...am vrut sa le dau dar m-am razgandit...mustele umbla prin toate spurcaciunile... :? :x
= DoUa BoSkI mIcI =