Am nevoie de ceva sfaturi
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Am nevoie de ceva sfaturi
Buna din nou! Cand am scos azi broscutele am remarcat doua lucruri foarte ciudate ... La una cand respira isi deschide umpic gura (nu stiu daca e ceva rau dar cealalta broscuta nu face asa) si i se desprind solzii de pe carapace (Adica naparleste) de .... (si cred ca nu exagerez)6 luni. Si inca ceva cand o ating face ca un fel de pf sau un oac sau spune-ti cum vreti .... Cineva de pe forum mi-a spus ca asa face cand isi baga capul in carapace dar nu numai cand isi baga capul in carapace face asa + ca face asa doar o testoasa nu amandoua + ca nu fac caca (filtrul s-a stricat deci nu functioneaza deci nu puteti sa spuneti ca le "aspira" filtrul excrementele si nu vad eu)
Broscutele au pofta de mancare, mananca foarte bine si sunt vioi
Astept sfaturi...
Broscutele au pofta de mancare, mananca foarte bine si sunt vioi
Astept sfaturi...
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Digestia la testoase e grea, nu va manca si va scoate imediat.
Acel sunet care il scoate ... si a mea face dar face un fel de "sssss" nu consider a fi nicio problema in asta pentru ca alte caracteristici (daca ma gandesc ca ar fi racite) nu sunt. Problema cu deschisul gurii cand respira poate fi o problema la caile respiratorii, implica raceala sau pneumonie
Acel sunet care il scoate ... si a mea face dar face un fel de "sssss" nu consider a fi nicio problema in asta pentru ca alte caracteristici (daca ma gandesc ca ar fi racite) nu sunt. Problema cu deschisul gurii cand respira poate fi o problema la caile respiratorii, implica raceala sau pneumonie
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
asa si cum as putea sa o fac sa se vindece? Sincer nu stiu cum s-a racit pentru ca temeperatura in casa e mereu 20-23 grade si in apa 28-30 .. in fine deci in medici nu am incredere nu imi spuneti voi ceva medicament sa ma duc sa il iau direct .. cred ca e mai bine decat sa ma duc la ceva veterinar care nu se pricepe...
si daca testoasa care deschide gura cand respira e bolnava sa o separ de cealalta ... apropo sa nu ma intelegeti ca deschide gura cat sa ma inghita... deschide usor si putin gura dar in shimb foarte des
si daca testoasa care deschide gura cand respira e bolnava sa o separ de cealalta ... apropo sa nu ma intelegeti ca deschide gura cat sa ma inghita... deschide usor si putin gura dar in shimb foarte des
Come to the dark side... We have COOKIES
Cea care deschide gurita inoata normal? Cumva inclinat pe vreo parte ?
Nu ma pricep la medicamente, asa ca nu iti recomand nimic
Nu ma pricep la medicamente, asa ca nu iti recomand nimic
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
7 mesaje
|Pagina 1 din 1