1 mai muncitoresc
Moderator: diego
1 mai muncitoresc
1.avand in vedere ca se apropie ziua asta comunista ... si lumea prinde ocazia de a se cara prin vacante.. voi unde va carati?
2. rocherii de aici se duc de 1 mai prin vama/2mai? stiti ceva de preturi de cazare?
2. rocherii de aici se duc de 1 mai prin vama/2mai? stiti ceva de preturi de cazare?
1mai
Eu plec la munte intr-o zona mai necunoscuta cu alti ... antisociali :D Nu imi plac locurile aglomerate.
Unde am fost de 1 mai
apropo de Sibiu, de 1 mai am fost la Sibiel, aici. a fost super, curtea misto rau, chiar ca-n poze. noi suntem cortisti de fel, dar am zis ca e cam frig de 1 mai totusi pt cort si bine am facut. nu ca a fost frig rau, dar seara tragea cate o ploaie bunicica.
(de-a lungul timpului am vazut multe locuri frumoase prin tara. ne place sa descoperim locuri noi de campare, ceea ce e o adevarata provocare, pt ca la capitolul campinguri Romania sta de-za-stru-os - ba nu exista deloc, ba sunt muncitoresti, cimentate si jegoase. am incropit o listuta cu astfel de locuri misto. poate revin cu ceva poze si daca mai e cineva camper, poate tragem un drum impreuna la vara pe undeva) scze de offtopic :mrgreen:
(de-a lungul timpului am vazut multe locuri frumoase prin tara. ne place sa descoperim locuri noi de campare, ceea ce e o adevarata provocare, pt ca la capitolul campinguri Romania sta de-za-stru-os - ba nu exista deloc, ba sunt muncitoresti, cimentate si jegoase. am incropit o listuta cu astfel de locuri misto. poate revin cu ceva poze si daca mai e cineva camper, poate tragem un drum impreuna la vara pe undeva) scze de offtopic :mrgreen:
raman la acelasi topic fara sa mai fac altu cand vine vb de fetivaluri... merge careva la CokeLive Peninsula? ( http://www.cokelivepeninsula.ro/ro/#program )
@twinkie hai tu ca si asa ziceai ca sunteti cortisti :P
@twinkie hai tu ca si asa ziceai ca sunteti cortisti :P
hai ca cu Nova Rock mi-ai tras teapa :P :mrgreen:
uite si info suplimentare:
headline (link):
Coca Cola main stage
24 iulie: Tiesto (NL), Observer (A), Neo (HU), Vama
25 iulie: Nine Inch Nails (USA), Primal Scream (Sco?ia), Kispál és a Borz (HU)
26 iulie: the Prodigy (UK), Freestylers (UK), Tankcsapda (HU), Vi?a de Vie
Terasa Coke
23 iulie: Luna Amar?, Tündérground, Tabasco
24 iulie: Layo&Bushwacka! (UK), Deladap! (FR), Sarmalele Reci, Pavel Stratan (MLD), Kaukázus (HU)
25 iulie: Richard Dorfmeister (A), Parov Stelar (A), Omul cu ?obolani, Kistehén Tánczenekar (HU), KUMM
26 iulie: Goldie (UK), Péterfy Bori & Love Band (HU), Haydamaky (UKR), Timpuri Noi, Svjata Vatra (EST
bilete (link):
Abonament - 199 lei
Bilet o zi - 23 iulie - 40 lei
Bilet o zi - 24 iulie - 80 lei
Bilet o zi - 25 iulie - 80 lei
Bilet o zi - 26 iulie - 80 lei
uite si info suplimentare:
headline (link):
Coca Cola main stage
24 iulie: Tiesto (NL), Observer (A), Neo (HU), Vama
25 iulie: Nine Inch Nails (USA), Primal Scream (Sco?ia), Kispál és a Borz (HU)
26 iulie: the Prodigy (UK), Freestylers (UK), Tankcsapda (HU), Vi?a de Vie
Terasa Coke
23 iulie: Luna Amar?, Tündérground, Tabasco
24 iulie: Layo&Bushwacka! (UK), Deladap! (FR), Sarmalele Reci, Pavel Stratan (MLD), Kaukázus (HU)
25 iulie: Richard Dorfmeister (A), Parov Stelar (A), Omul cu ?obolani, Kistehén Tánczenekar (HU), KUMM
26 iulie: Goldie (UK), Péterfy Bori & Love Band (HU), Haydamaky (UKR), Timpuri Noi, Svjata Vatra (EST
bilete (link):
Abonament - 199 lei
Bilet o zi - 23 iulie - 40 lei
Bilet o zi - 24 iulie - 80 lei
Bilet o zi - 25 iulie - 80 lei
Bilet o zi - 26 iulie - 80 lei
e mai rentabil un abonament decat 3 bilete.... eu mi`am laut abonament. o sa plec pe 22 seara(cred) cu microbuz (de la autogara de pe str ritmului)... si o sa ma intorc cu microbuzu pana`n sighisoara si trenul pana`n buc. (ca sa nu merg cu toti boschet punk fara bani, beti, cu chef de scandal, si care fac cheta)
din tot festivalul doar cateva formatii ma intereseaza: prodigy, timpuri noi, vama, iris, vita de vie(poate).
rezervari de cort nu fac. nu`mi place zona aia unde se pot face rezervari acum. am eu zona "mea" unde`mi place :D dar nu`i bai... ne intalnim si`ti arat unde ma gasesti dimineata la "cafea" (bere) inainte de strand :D
din tot festivalul doar cateva formatii ma intereseaza: prodigy, timpuri noi, vama, iris, vita de vie(poate).
rezervari de cort nu fac. nu`mi place zona aia unde se pot face rezervari acum. am eu zona "mea" unde`mi place :D dar nu`i bai... ne intalnim si`ti arat unde ma gasesti dimineata la "cafea" (bere) inainte de strand :D