Probleme cu un skate

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Probleme cu un skate

de bosssu » 18 Apr 2009, 10:17

Deci iepurasu de paste mi-a luat un skate crazy creek no rules de marime mica.. si o roata se misca mai greu ca celelalte si daca ii dau drumu la skate fara sa fiu pe el roata ba merge ba se opreste... aveti idee ce are??????? (skate-u asa l-am cumparat) si imi vine sa-i :x pe aia de la carefour inter sport :!: :!: :!:
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de manase » 18 Apr 2009, 13:24

vezi ca sar putea ca roata sa fie prea stransa, nuj, este in roata o piulita, parca, si incearca sa o desfaci usor, nu sa dai roata jos, si vezi poate merge, io asa am facut cu a meu :D zi daca merge, daca nu poate are ceva la rulmenti
Testos juvenil
Testos juvenil

de OsDeRos » 18 Apr 2009, 14:07

Doar o opinie proprie cam Offtopic:

Bai fratele meu alb .. o fi asta locul unde iti faci senvishuri, repari calculatoru si altele.. dar chiar ajungem sa ne dam in balarii cu skateul?

@ diego, pandy, monoceros: hai sa nu fim copii si sa transformam un forum de testoate in "probleme speciale" cum am precizat mai sus... ca altfel plec de pe forum. Multumesc.
Testos Moderator
Testos Moderator

de robyroby » 18 Apr 2009, 17:15

OsDeRos nu te supara dar atata timp cat e la sectiunea TALK SHOW (Discutii despre aproape orice) are tot dreptul.Daca gresesc va rog sa ma corectati.Apar 20 de topicuri despre testoase si 1 despre altceva OsDeRos sare in sus.Oare de ce sunt asa rautaciosi oamenii?: : lol :
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
Testos activ
Testos activ

de Pandy » 18 Apr 2009, 17:38

Haideti sa fim mai buni macar in saptamana mare ...

[robyroby] cam are dreptate, de aceea este categoria asta sa se vorbeasca despre orice altceva inafara de testoase. Unele topic'uri chiar sunt banale (cum ar fi cel cu sandwishurile), dar asta este :)

Nu se castiga nimic daca aveti cu 5 mesaje mai mult decat celalalt, nu concurati la mesaje.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de anuk » 18 Apr 2009, 20:05

Nu-i dau neaparat dreptate lui osderos, dar si eu i-am spus lui bossu ca exista forumuri dedicate pt anumite probleme ale lui, unde ar putea sa primeasca mult mai multe raspunsuri decat pe un forum dedicat testoaselor...O fi el "talk show" si discutii libere, dar cum ar fi sa vina si dragonfly sa zica "mi-am luat pila noua, dati-mi si mie niste sfaturi cum sa-mi pilesc unghiile mai bine".

P.S: http://lmgtfy.com/?q=forum+dedicat+skaterilor
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 18 Apr 2009, 20:35

roby roby.. tu iar vrei sa rad de tine? "despre APROAPE orice" APROAPE nu inseamna ORICE.

ai citi regulamentul?

4.1 In orice situatie neacoperita de prezentul regulament, se aplica decizia administratorilor acestui forum.

4.4 Acest regulament a intrat in vigoare pe 24/02/2007 si poate fi schimbat in functie de evolutia forumului.

ptr mine asta`i o situatie neacoperita... si poate fi schimbat in ceva de genu "niste topicuri mai normale se poate?"

cum ar fi sa incep si eu ... "mi`am luat casti wireless si imi tot sare pe frecventa din consola.. ce sa le fac?"

am zis ca sunt offtopic si e parere personala ca astfel de mesaje/subiecte sunt PENALE. Cand mai cresteti o sa va dati seama si voi. Sau cand o sa aveti o copilarie in spatele blocului la joaca nu la wow si cs cu netu`n brate de la 8 ani. Poate maine intrebi cum sa desfaci un surub.. in curand nu o sa mai stiti altceva
Testos Moderator
Testos Moderator

de bosssu » 19 Apr 2009, 09:41

bn ok sa nu stricam topicu :lol:
Testos meserias
Testos meserias

de luc » 19 Apr 2009, 11:30

bai... ati stricat topiku la baietii astia. vroiau si ei sa socializeze si acum... v-ati bagat voi si i-ati timorat. Io m-am suparat pe voi! :))) si totusi... nu am aflat daca a mers smekeria boss :D
(am vazut ca in topiku asta se vorbeste ba de skate, ba de ce ar trbui sa se scrie.. nu va suparati ca m-am bagat si eu in seama.. dar asa am simtit nevoia :D sa mai socializez :D ) Paste fericit! :D ca azi e prima zi d Paste [edit] + Hristos a Inviat!
Testos activ
Testos activ

de bosssu » 19 Apr 2009, 21:47

A da si rotile au un joc daca le dai in parti.
Si Happy Easter!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Testos meserias
Testos meserias

de radulinho » 20 Apr 2009, 07:42

bossu tu mi'ai raspuns mie iti raspund si eu tie. E aproape sigur de la piulita aceea de la roata e prea stransa. mai desfa'o putin ca si eu aveam problema asta dar am rezolvat asa. E exact cum a zis manase... :D
Testos activ
Testos activ

de diego » 20 Apr 2009, 15:41

Este permis sa se vorbeasca despre orice in aceasta sectiune din forum numai sa nu se deschida topicuri cu subiecte deja discutate.
Lui bosssu cred ca i-ar trebui un forum dedicat pt problemele intapinate de el in viata de zi cu zi :)
Testos Admin
Testos Admin

de bosssu » 20 Apr 2009, 20:23

da buna ide :lol: :))
Testos meserias
Testos meserias

de bosssu » 20 Apr 2009, 21:31

a da si de ce rotile au jocul acela?
Testos meserias
Testos meserias

de radulinho » 20 Apr 2009, 21:48

Deoarece ai mers cu ele pe drumuri accidentate (nu te gandi la drumuri pietruite ci drumuri cu denivelari sau gropi) sau ai sarit si nu mai sunt acele suruburi care fixeaza rotile atat de stranse. strangi acele suruburi si totu e ok. Si eu am aceeasi problema ca trebuie sa le strang cam o data la 2 luni :D
Testos activ
Testos activ