Testoasa scuipatoare
Moderator: Sheppard
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
Testoasa scuipatoare
Buna!
Nu de mult mi-am luat o testoasa de Florida care nu pare sa aiba nici o problema dar ma ingrijoreaza faptul ca ea dupa ce mananca ceva incepe sa scuipe niste resturi afara.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? :)
Nu de mult mi-am luat o testoasa de Florida care nu pare sa aiba nici o problema dar ma ingrijoreaza faptul ca ea dupa ce mananca ceva incepe sa scuipe niste resturi afara.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? :)
- Testos juvenil

Testoasa scuipatoare
poate face asa fiindca trebuie sa-i dai mancare diversificata :!:
- Testos juvenil

Testoasa scuipatoare
Eu ii dau sa manance gamarus si ceva meniu saptamanal[/u]
- Testos juvenil

Testoasa scuipatoare
sa sti ca ar trebui sa incerci sa-i razi niste inima de vita prin razatoare si sa-i dai bucatele
- Testos juvenil

poti sa-i dai inima de vita, continand mult calciu. motiv pentru care nici nu e bine sa exagerezi.
ale mele broscute mai scuipa cand mancarea e prea uscata. o lasa la inmuiat si o mananca pe urma. testoasele de apa neavand saliva, se hranesc in apa, lucru ce le ajuta la inghitire.
ale mele broscute mai scuipa cand mancarea e prea uscata. o lasa la inmuiat si o mananca pe urma. testoasele de apa neavand saliva, se hranesc in apa, lucru ce le ajuta la inghitire.
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
scuze, am tradus gresit din repezeala :oops:
era vorba ca prin digestia inimii de vita se extrage calciul de care are nevoie broscuta. deci, daca mananca multa carne de vita, ramane fara calciu.
ce-i aia liofilizata? uscata? congelata?
era vorba ca prin digestia inimii de vita se extrage calciul de care are nevoie broscuta. deci, daca mananca multa carne de vita, ramane fara calciu.
ce-i aia liofilizata? uscata? congelata?
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
honey_antonia scrie:si umflata de verzicica a mea face asa da numai knd mananca caca de al lui salatel
m-am prapadit de ras =)))) btw :oops: si la mine face asa .... raspunsul e ... e prea uscata mancarea ... si nu pot inghitii
- Testos juvenil

12 mesaje
|Pagina 1 din 1