Pompa si perdea de aer
Moderator: Sheppard
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Pompa si perdea de aer
Buna ziua, ma gandeam sa pun micutului meu acvariu o pompa de aer cu perdea,am vazut ca pe net sunt destul de ieftine(la mine in Galati sunt duble ca pret) dar ma gandeam poate are vre-un user si nu o mai foloseste (stiu ca testoasele nu au nevoie dar as pune-o de design).
Astept raspunsurile voastre. Va multumesc :D
Astept raspunsurile voastre. Va multumesc :D
Ultima oară modificat de vladraq pe 01 Apr 2009, 09:16, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil

cred ca ar da frumos... daca ti`ai lua si niste pesti ar fi excelent.. broscute cu pesti in acelasi acvariu. la mine 3 broscute nici nu baga`n seama 4 pesti :))
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
salut, pai eu am luat "Pompa de aer Resun Air Zone AC - 9600" si am dat cam 13 roni pe ea, si o perdea de aer 7,7 roni da nu prea folosesc ca e cam zgomotoasa pompa desi peste tot scria low noise and vibration, oricum efectul e destul de misto, si testoasele se joaca cu bulele,vor sa le prinda :D
- Testos juvenil

- Testos juvenil

ce pesti sanitari... :))) le-am luat azi 2 amici... zis si facut.. le dau drumu in acvariu in 30 de secunde nu mai erau :)) au considerat ca sunt masa de pranz :))
deci nu le mai iau nici un ajutor pentru mizeria pe care o fac ,azi sunt pedepsite pentru isprava facuta
deci nu le mai iau nici un ajutor pentru mizeria pe care o fac ,azi sunt pedepsite pentru isprava facuta
- Testos juvenil

9 mesaje
|Pagina 1 din 1