Ce carte imi recomandati ?
Moderator: diego
Ce carte imi recomandati ?
As vrea sa citesc o carte dar nu stiu kre . Imi dati niste idei ? :)
Padurea Spanzuratilor - P?durea spânzura?ilor este un roman din categoria prozei de analiz? psihologic?, scris de Liviu Rebreanu. Inspirat de un eveniment real, condamnarea la moarte ?i apoi executa?ia prin spânzurare a fratelui lui Liviu Rebreanu, Emil, ofi?er în armata Austro-ungar?, care a încercat s? dezerteze ?i s? ajung? în liniile române?ti. “P?durea spânzura?ilor” configureaza un univers dominat de r?zboi, ?i pândit de perspectiva mor?ii prin spânzurare, prezentat? chiar din primele scene ale romanului. Evident titlul c?r?ii are o valoare simbolic?. Personajul principal, Apostol Bologa, este un intelectual confruntat cu mai multe drame de con?tiin??. Identitatea sa etnic? ?i na?ional? este pus? în discu?ie pe fondul pr?bu?irii Imperiului Austro-ungar care închisese într-o celul? mai multe popoare. Un personaj simbolic e locotenentul ceh Svoboda, de la care Apostol Bologa înva?? re?eta libert??ii. Formula narativ? se schimb?, naratorul investigheaz? impactul evenimentelor în con?tiin?a personajului.
Susrsa www.Wikipedia.ro
Andr3 . Depinde de varsta si sex:P.Daca esti baiat : Gestapo(Sven Hassel) Sau Papillon (Henri Chariere).Astea mi-ai placut:)
Susrsa www.Wikipedia.ro
Andr3 . Depinde de varsta si sex:P.Daca esti baiat : Gestapo(Sven Hassel) Sau Papillon (Henri Chariere).Astea mi-ai placut:)
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
- Testos activ

robyroby scrie:OsDeRos daca nu iti place sa citesti...nu vad ce meserie / job ai putea avea inafara de .. maturator ... sau portar.No Ofence
voi va tot intepati de la topicul cu sandwichuri...nu e frumos, parerea mea. Roby nici mie nu-mi prea mai place sa citesc, de fapt cred ca ultima carte citita a fost long time ago prin clasa a 12-a si daca nu ma insel a fost chiar Padurea Spanzuratilor crae mie unu chiar mi-a placut, destul de captivanta.
Anyway nu am ajuns maturator pe strada...sau gunoier desi daca ai auzi cat castiga un gunoier pe luna la cate sporuri are...
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
din fericire n`am ajuns ce zici tuh roby... dupa diploma de bac sunt contabil primar ;) ... si dupa locul de munca.. sceno tehnica... adik ala de ridica scena, cableaza boxele si lautarii ca sa vina copii ca tine la un concert de playback
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
OsDeRos scrie:din fericire n`am ajuns ce zici tuh roby... dupa diploma de bac sunt contabil primar ;) ... si dupa locul de munca.. sceno tehnica... adik ala de ridica scena, cableaza boxele si lautarii ca sa vina copii ca tine la un concert de playback
Aha.Felicitari . Am crezut ca nu ai terminat liceul.In cazul in care ai dat bacul ma gandesc ca nici timpul nu este de partea ta.Peace?:D
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
- Testos activ

mi s-ar parea cel putin ciudat sa nu-mi mai amintesc macar cand am citit ultima carte...
dintre ultimele citite de mine recomand Spaime si scarbe in Las Vegas- Hunter S Thompson, de la Polirom -- e incredibil ce ne poate debita mintea
si Dinti albi - Zadie Smith, de la ed Leda, o carte super misto, desi nu-ti vine sa o cumperi din cauza copertii gen chick-lit
dintre ultimele citite de mine recomand Spaime si scarbe in Las Vegas- Hunter S Thompson, de la Polirom -- e incredibil ce ne poate debita mintea
si Dinti albi - Zadie Smith, de la ed Leda, o carte super misto, desi nu-ti vine sa o cumperi din cauza copertii gen chick-lit
- Testos juvenil