Broscuta mea in viata ei de zi cu zi
anuk scrie:o sa-ti blestemi zilele in curand...cu atatea pietre :) Tot shit-ul si resturile de mancare or sa ramana intre pietre si o sa ti se faca apa neagra.
Dupa 1 saptamana si ceva de cand le am azi am facut a doua oare curat in el, am dat afara toata apa si nu este mizerie pe fundul acvariului . Cu treaba cu boabele de grau ce parere aveti ?
dis scrie:eu chiar nu stiu ce sa zic... nu stiu daca sa iti recomand sau nu... mai ales... cum o sa manevrezi boabele/plantele, cand faci curat in acvariu?
Curat nu o sa fac prea des, ca broscuta e mica si mizerie multa nu face, asa ca boabele pot incolti si creste 3-4 cm , pana schimb eu apa deja alea au fost mancate zic eu ...
sunt inca sceptic in privinta incoltirii si chiar cresterii graului in mediu acvatic. Anyway, am pus eu intr-un acvariu boabe de grau sa vad daca cresc. Acvariul va servi drept casa unor gupi pe care sa-i inmultesc excesiv dupa care sa le dau drumul in acvariul testosului:)
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Cursuri de croitorie!
io am pus niste gazon in pamant si am aruncat cateva boabe si in acvariu, dar nu le-am vazut si ar fi trbuit sa incolteasca de mult :P nu crd ca au incoltit...sau poate le-or fi mancat broscutele. Daca graul tau incolteste sa ne zici :) si daca o mai hranesti din mana, o sa vezi ca de fiecare data cand apari in camera o sa se agite la geam sa ii dai iar d mancare. io la ale mele le dau de mancare cat mai pe ascuns :P Asa am ocazia sa le vad cum cauta mancarea prin acvariu, nu la geam :) imi place mai mult asa.
- Testos activ

Adineauri am bagat cateva boade de grau si acum astept sa incolteasca sa vedem ... broscuta primele 4 zile nu a mancat deloc cum i am dat sa manance din mana mea a mancat 1 cub dala de inima de vita pe urma manca cate 2-3 cuburi pe zi numai din mana mea altfel nu manca deloc, astazi a mancat vro 6 cuburi numai din mana mea. M am atasat de ea, daca e cineav in camera nu se agita cum intru eu gata incepe sa fie agitata :) . De scos afara din acvariu nu o scot deloc .
Ai filtru? Daca da, spuma mai mult ca sigur se formeaza de la filtru. Nu are cum sa fie de la ea. Probabil mancarea se afla la suprafata apei, acolo unde mananca si unde se afla si spuma...poate din cauza asta ti s-a parut ca vine de la ea spuma.
PS: a nu se confunda spuma cu balonasele de aer (care sunt normale)
PS: a nu se confunda spuma cu balonasele de aer (care sunt normale)
Ultima oară modificat de Florin pe 29 Mar 2009, 20:03, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D