Imperechere

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Imperechere

de alexsinata » 21 Feb 2007, 17:38

Am si eu 2 broscute micute si dragute :p le tot analizez daca sunt pereche, mascul si femela... si s-ar putea sa fie si imi place sa cred ca sunt :p Daca intr-adevar sunt, ma intreb care sunt sansele sa se imperecheze la un moment dat... ma intrebam daca trebuie sa fie si LOTS OF LOVE intre ele :oops: sau pur si simplu ajunge ca traiesc "o viata" impreuna si la un moment dat se decid ele ca " mah...ce-ar fi sa vedem si noi cum e :oops: " ... mi-ar placea sa ajunga la maturitate si sa le pot oferi conditiile necesare sa faca puiuti, pur si simplu sa se simta in largul lor, sa nu le lipseasca nimic...dar din cate am inteles sunt sanse mici... ar trebui sa le fac ceva in afara de sa le imping una peste alta pana se prind ele la ce ma refer eu :lol: ... sau poate sa-mi moara speranta ca vor fi bunicuta intr-o buna zi?

de Monoceros » 21 Feb 2007, 17:47

http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=155

Sunt sanse minime, daca nu le oferi 4mp/individ.
Testos Admin
Testos Admin

de toto_alex2rap4ever » 22 Feb 2007, 23:52

[monoceros] are dreptate sunt sanse minime....dar am auzit de la cineva care are broasca testoasa de ceva mai mult timp ca o poti da la imperechere ..exact in perioada asta(primavara)... poti da o broasca testoasa adult peste 4 ani . la imperechere dar ai nevoie de ceva timp si ceva spatiu...procesul de reproducere tinant cateva zile a cate o ora - doua ore pe zi.... sa nu uitam si de perioada de calduri dinainte de imperechere... :)

ps: perioada de calduri este una tare violenta: duce la ciocniri insistente in bazin..agresari numeroase si nu de putine ori chiar muscaturi destul de brutale...un alt comportament tot la broscutele de apa este seria de miscari acrobatice pe care o face masculul, inotand in fata femelei in toate pozitiile, inclusiv pe spate, in cerc, in paralel, sub ea etc.
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
Testos activ
Testos activ

de broschi » 03 Apr 2007, 10:02

Am si eu o testoasa dobrogeana, femela (cred) si asi vrea sa stiu la ce varsta atinge maturitatea sexuala??? M-ati putea ajuta sa-i gasesc o pereche???
VA ROG!!!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Monoceros » 03 Apr 2007, 16:49

Intre 10-13 ani masculul si 13-14 ani femela.
Testos Admin
Testos Admin

de Anx_AA » 27 Ian 2009, 19:12

Dar daca se iubesc ? :) credeti ca nu se poate? cateodata am impresia ca broscutele mele se iubesc... toata ziua stau una langa alta si chiar nu prea s-au certat doar pe mancare cand erau mai mici.
Vad ca nu s-a mai discutat de mult pe acest topic dar ma intereseaza daca se poate intampla asa ceva si mi-ar placea sa stiu ca e adevarat :P
Testos juvenil
Testos juvenil

de anuk » 28 Ian 2009, 23:55

Crezi ca animalele se iubesc?:)) Doar oamenii, maimutele si delfinii mai fac sex si de placere nu doar pt reproducere :D
Testos activ
Testos activ

de Anx_AA » 29 Ian 2009, 08:11

Imi placea sa cred asta pentru ca sunt mici si simpatice :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de LAURA » 26 Mar 2009, 15:54

vor deveni maaaari si o sursa sigura de "responsabilitate". nu se iubesc, in mod sigur, sunt doar obisnuite in formula asta....
:weee
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 21 Apr 2009, 08:57

eu sincer cred ca exista un oarecare sentiment si pentru animale doar ca nu este perceput la fel ca si la oameni... sa fim seriosi animalele sunt net superioare unor[multi] oameni...
Testos meserias
Testos meserias