Va rog, raspundeti-mi:d
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
Va rog, raspundeti-mi:d
salut! sunt noua si vroiam sa aflu mai multe deoarece am 4 broscute testoase ( 1- 9 cm;2- 6 cm;3- 7cm;4- 7->8 cm)intr-un acvariu de L- 80cm;l- 35cm;h- 45cm.Cred ca acvariul e destul de mare ....le-am pus de toate:pietre au o insula mai ciudata dar destul de buna;plante de plastic....si vreau sa le i au si niste pesti si plante adevarate...dar intrebarea era ...eu cum hranesc pestii si cum hranesc testoasele...adica trebuie sa le scot si dupaia sa le dau mancare pestilor.....si ce specie ar fi mai recomandata...pt. ca nu vreu ca a 2 zi sa nu il mai gasesc/// :D
- Testos juvenil

- Testos activ

imi pare rau sa va dezamagesc..dar eu am de 1 luna sau chiar 2..vreo 6 pestisori care ii tin impreuna cu broscuta si se inteleg...ii hranesc pe toti odata..in acvariu.oricum unul din pesti tre sa faca pui..este xifo, si specia asta face puii vii, nu face icre, si voi mai avea vreo 50 de pesti...oricum am sa le cumpar sau am sa le fac un acvariu separat...
- Testos juvenil

Acu se inteleg :o. Sa vezi cand se mai mareste sau mai prinede curaj asa am crezut si eu. :|
Ultima oară modificat de bosssu pe 13 Sep 2009, 09:45, modificat 1 dată în total.
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
eu acu am 4 gupy, 5 neoni si 2 sanitari, si binenteles testosii. Am mai avut 2 gupy dar erau mai mici... pe unul dintre el nu l-am mai vazut in schimb unul l-am vazut cum se prabusea prin acvariu... nu avea semne ca ar fi fost muscat... pur si simplu nu putea sa inoate. L-am prins cu o penseta si l-am dat de haleala la testoase, se pare ca le-a placut dar ink nu i-am vazut alergand dupa ceilalati prin acvariu... oricum cred ca pestii sunt prea rapizi pentru ei si de aea cred ca nici nu incearca sa ii prinda
12 mesaje
|Pagina 1 din 1