Cum va faceti sandwich-urile?

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Cum va faceti sandwich-urile?

de robyroby » 16 Mar 2009, 19:31

Stiu ca este ceva cam banal dar mi s-a facut pofta de sandwich-uri.Am sandwitchmaker.Ce sa pun in sandwich?
O broscuta mica...si una mai mare :occasion:...:D
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 16 Mar 2009, 20:27

nu stiu daca sa iti raspund... sa rad sau sa imi fac alta parere. e cel mai stupid topic din toate forumurile care le`am citit de diverse categorii.. si pe locul 2 ar fi "dragoste sau sex" sau ceva asemanator
Testos Moderator
Testos Moderator

de robyroby » 16 Mar 2009, 21:20

OsDeRos scrie:nu stiu daca sa iti raspund... sa rad sau sa imi fac alta parere. e cel mai stupid topic din toate forumurile care le`am citit de diverse categorii.. si pe locul 2 ar fi "dragoste sau sex" sau ceva asemanator

Auzi.Poti fii tu si super super admin vip sau ce esti dar din moment ce este in sectiunea TALK SHOW pot sa vorbesc despre aproape orice.Deci ... nush cine te-a facut moderator dar infine . UP
Testos activ
Testos activ

de Florin » 16 Mar 2009, 21:56

Cu un simplu search pe google, gaseai o multime de retete ( : http://gastronomie.ele.ro/Sandwichuri_--rc6.html )
Pofta buna ! :D
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de robyroby » 17 Mar 2009, 09:29

Florin scrie:Cu un simplu search pe google, gaseai o multime de retete ( : http://gastronomie.ele.ro/Sandwichuri_--rc6.html )
Pofta buna ! :D

Le-am vazut . Sunt prea complicate.Mi-am facut ieri un sandwich dar ... am curatat tot din frigider.2 feluri de branza sunca , salam . ketchup , mustar , etc :P A fost bun :wink:
Testos activ
Testos activ

de twinkie » 17 Mar 2009, 11:17

si eu am fost mult timp fan sandwichmaker (apoi l-am ascuns in dulap, ca deja exageram). preferatele mele erau cele cu o felie groasa de cascaval, care se topea demential. ar mai fi cateva variante de genul:
- ton din conserva, felii de cascaval si ketchup
- fasii de piept de pui (gata facut) cu felii de rosii si ardei gras (painea unsa cu margarina)
- Almette cu verdeata si pastrama
- pe paine neagra cu seminte, sunca, branza de burduf, cascaval, doua oua fierte si feliate
- sau ceva mai complex: toastere tartar - carne tocata, ceapa tocata, un castravecior murat sau capere, mustar iute, sare, piper si eventual cateva picaturi de cognac.
- sau cele dulci: painea unsa cu nutella, iar in mijloc felii de banana
yummmmy. pofta buna! :happy)
Testos activ
Testos activ

de robyroby » 17 Mar 2009, 11:29

ai vazut OsDeRos sa se poate raspunde si normal si nu in bataie de joc?Iti multumesc foarte mult twinkie.Raman dator cu o bere :occasion:
Testos activ
Testos activ

de Pandy » 17 Mar 2009, 17:42

Cu grija :)
Eu spre exemplu prefer cand le fac la sandwish maker vreau sa fie o felie de ceva salam, una de cascaval, si inca una de salam (cand spun salam ma gandesc la orice fel, sunca de praga, salam victoria, salam de sibiu, salam bun de tot si tot ce este mai comestibil). Cand nu le fac la sandwish maker prefer sa le fac asa: 3 felii de salam, o felie de cascaval, o felie de rosie, una de ardei sau daca nu am ardei de castravete :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de twinkie » 17 Mar 2009, 18:45

deci gata, sparg usa si plec acasa sa mananc :lol:

npc roby, si apropo de bere, tin minte si acum berea pe care am baut-o anul trecut cand am trecut prin alba iulia. eram dupa multe ore de condus, a mers ca unsa. era o terasa chiar in piata aia mare din centru. apoi am dormit in masina, ca nu aveti camping-uri :mrgreen: dar oricum, f frumos pe la voi pe-acolo. daca mai trecem, iti dau un pm :wink:
Testos activ
Testos activ

de robyroby » 17 Mar 2009, 20:14

Ok twinkie. :) Da este frumos pe la noi mai ales in materie de istorie.Mie imi plac cel mai mult cetatile.Nu le stim pretui.Nush ce e cu lumea asta nebuna , nebuna de tot :D
Testos activ
Testos activ

de anuk » 17 Mar 2009, 20:34

da shaorma nu vreti?! :D Care sta la curte ? Facem un e-gather testoase style, astia din bucuresti si va fac shaorma :))
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 18 Mar 2009, 01:11

roby .. mie subiectu asta mi se pare penal. a fost pur si simplu parerea mea.. bafta la noi topicuri atractive si ptr mine... multumestete cu raspunsurile lor. poate ca deja am depasit varsta "copilariei" cu astfel de subiecte.
Testos Moderator
Testos Moderator

de robyroby » 18 Mar 2009, 09:09

OsDeRos scrie:. poate ca deja am depasit varsta "copilariei" cu astfel de subiecte.

da , si ai depasit si pofta de sandwichuri . UP
Testos activ
Testos activ

de twinkie » 18 Mar 2009, 10:36

OsDeRos scrie:roby .. mie subiectu asta mi se pare penal.

pacat ca ti se pare penal sa socializam...

anuk scrie:da shaorma nu vreti?! :D Care sta la curte ? Facem un e-gather testoase style, astia din bucuresti si va fac shaorma :))

anuk, daca ne intalnim toti nu cred ca faci fata la impachetat atatea shaorme :mrgreen: dar e super idee, poate tragem un gratar cand da caldura :D
Testos activ
Testos activ

de diego » 18 Mar 2009, 11:00

eventual luam si testoasele cu noi, la iarba verde :lol:
Testos Admin
Testos Admin

Următorul