Broscuta de apa europeana
Moderator: Sheppard
si asta ce e?cartonas galben sau rosu?nu am stiut ca asa se scrie.punct.daca vrei sa mai ma gazduiesti pe aici,ok daca nu asta e
Ultima oară modificat de marius-arad pe 22 Feb 2007, 17:08, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil

aha.baga frate pe cartonase.ca deja m-ai umplut de ele :P
Ultima oară modificat de marius-arad pe 16 Iun 2007, 06:27, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil

broscuta de apa europeana
Bun am si eu o broscuta europeana de apa si ii merge destul de bine,mananca ca hapsina si alearga de colo colo :D ,iam pus niste pesti neoni(suntvii) in acvariu sa vad dacai mananca ..si ce sa vad...i fugareste toata ziua da nui prinde :mrgreen: ...eu nam incalzitor pentru ca nu ma lasa maicamea sa-mi iau :( zice ....ca consuma mult curent :cry: ...si nu stiu ce sai fac iarna...de acoloo unde am luat-o era apa foarte foarte rece ...aproape ca gheata si ma gandesc ca nu ii va trebuii incalzitor...in rest e fericita...si inca o intrebare broscuta mea are ochi un pic mulbucati(nu unflati!!)asa au broscutele ?eu am broscuta de 3 luni si cand am gasit-o avea carapacea de 2 cm si acuma o are de 5 cm :mrgreen: ...deci are cam 3-4 luni...astept sfaturi
Sa va traiasca broscutel!
Sa va traiasca broscutel!
Alexandra