va rog un raspuns e urgent:(
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
va rog un raspuns e urgent:(
Buna ziua
Revin dupa mai mult timp cu o problema urgenta; va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat; sambata trebuie sa plec de urgenta din localitate si ma intorc de abia marti seara. eu o testoasa de vreo 3 luni. nu am gasit pe nimeni la cine as o las. o pot lua cu mine? cum trebuie sa o transport? (drumul dureaza aprox 4 ore). sau daca o las acasa, cata/ ce tip de mancare sa ii las?
Va rog daca se poate sa ma ajutati. Multumesc anticipat
Revin dupa mai mult timp cu o problema urgenta; va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat; sambata trebuie sa plec de urgenta din localitate si ma intorc de abia marti seara. eu o testoasa de vreo 3 luni. nu am gasit pe nimeni la cine as o las. o pot lua cu mine? cum trebuie sa o transport? (drumul dureaza aprox 4 ore). sau daca o las acasa, cata/ ce tip de mancare sa ii las?
Va rog daca se poate sa ma ajutati. Multumesc anticipat
- Testos juvenil

Poti sa o transporti intr-o cutie de pantofi(de carton) in care pui un prosopel,, dar sigur o sa ai o grija in plus,,,o sa trebuiasca acolo sa gasesti un recipient curat cu apa in care sa-i dai sa manance, s-o feresti de curent ca racesc usor, si probabil de la stres nu va manca.... Parerea mea e s-o lasi acasa, ii dai sa pape inainte sa pleci, si in 4 zile nu va pati nimic.
4 mesaje
|Pagina 1 din 1