La 2 milioane ce filtru?

Apa si filtrarea ei, plante si substrat, iluminare, incalzire, echipamente

Moderatori: Sheppard, Mojave

La 2 milioane ce filtru?

de bosssu » 25 Dec 2008, 11:10

Ce filtru imi recomandati la 2 milioane? Poate unul extern. Dar cascada.. e prea galagioasa?
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

Filtru

de takawachinchila » 25 Dec 2008, 15:27

la 2 milioane recomand tetratec 700. extern, evident. modelul asta il am si eu si sunt foarte multumit.
cascada aia, ca sa nu fie galagioasa, o orientezi sa curga jetul pe un perete al acvariului. nu scoate nici un zgomot. si arata si misto. :D
Testos meserias
Testos meserias

de bosssu » 25 Dec 2008, 17:26

e doar 2 mil credeam ca e mia scump da am vazut ca uni nu sunt multumiti de el? cascada cum merge?
Testos meserias
Testos meserias

Filtru

de takawachinchila » 25 Dec 2008, 17:42

apa in primele zile o sa fie cam jegoasa pana se stabilizeaza biologic, chimic etc. asa zisa fantana e de fapt tubul pe care ajunge apa inapoi in acvariu, dupa ce este trecuta prin mediile filtrante. tubul are mai multe gauri, pe toata lungimea. in felul asta, se realizeaza o circulatie buna a apei. daca ai si pesti, acest lucru ajuta si la oxigenarea apei. cum am spus mai devreme, ca sa nu faca zgomot jetul de apa, orienteaza-l spre peretele acvariului. daca nu vrei tubul respectiv, poti introduce direct furtunul de evacuare ... daca filtrul meu face uneori zgomot, apas de cateva ori butonul de amorsare si se rezolva totul in cateva secunde.
Testos meserias
Testos meserias

de bosssu » 25 Dec 2008, 23:21

Asta am inteles dar cred ca tetratec ex 700 e mai mult de 2 milioane din cate am vazut pe siteurile pet shop la 2 mil era ex 400 dar mi se pare cam slabut dabia 2 medii de filtrare
Testos meserias
Testos meserias

de anuk » 27 Dec 2008, 00:33

Tetratec ex 700 era in jur de 250 RON acu 3 saptamani. Acuma vad ca a urcat la peste 300 RON. Am impresia ca iara a urcat euro mult.
Testos activ
Testos activ