Compatibilitatea

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Compatibilitatea

de abruzzica » 13 Feb 2009, 13:09

Am intrebat la mai multe petshop-uri dar nu reusesc sa aflu daca sunt pesti care sa fie compatibili cu broscutzele de florida......Sau ce alte broste tzestoase sunt compatibile cu broscutza de florida. :(_
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 13 Feb 2009, 14:39

Testoasele de Florida se hranesc printre altele si cu pesti, deci pot convetui impreuna pana li se face foame :)
Testos Admin
Testos Admin

de twinkie » 13 Feb 2009, 14:46

eu cred ca la testoase compatibilitatea se traduce prin cat de comestibili sunt pestii :lol:

noi am avut niste carasei, luati de la magazinul de momeala pt pescuit. au avut o soarta scurta si cruda. dar na, acum mai tine si de varsta broscutelor - daca sunt mici poate ii lasa doar fara coada :mrgreen: . plus ca ele fac multa mizerie, nu-s aceleasi conditii ca intr-un acvariu de pesti. poate niste sanitari. si sa ai sansa sa nu-i placa testoasei gustul lor :mrgreen:

oricum, gasesti mai multe discutii pe tema asta pe forum, da si tu un search. uite la prima strigare doar 2 dintre topicuri:

http://testoase.com/viewtopic.php?t=832
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=1110
Testos activ
Testos activ

de wana_13 » 13 Feb 2009, 15:16

Nu prea cred.AM 1 testoasa de florida si a mancat 5 pesti si are vreo 5 luni :P :lol:
Testos juvenil
Testos juvenil

de abruzzica » 13 Feb 2009, 18:23

cu pestii m am linistit :mrgreen:
eu as fi vrut daca nu pesti....sa mai cumpar o broscutza.Abruzzi e tzestoasa de florida , dar am vazut si altfel de tzestoase.....unele cu tampla galbena altele care aveau un fel creasta pe carapace.....nu stiu exact cum se cheama .... si ma intrebam daca sunt compatibile cu broscutza de florida............ :roll:
Testos juvenil
Testos juvenil