companie pt testoase
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
companie pt testoase
Salz! Ma gandesc sa le mai introduc niste vietati in acvariul testoaselor mele. Dar nu stiu ce vietati... nu stiu daca sa fie pesti... stiind ca o sa se alerge pe acolo, desi acum sunt micute si poate chiar ar fi bine. Dar alte animalute... gen melci... care cred ca le-ar fi ok daca ash avea un acvariu mai mare si sa aibe si ei nijte vegetatie si nijte spatiu sa se desfasoare, adica pamant. Aveti niste idei? sugestii? Poate niste vietati de lac, fara pretentii prea mari?
As vrea sa aibe ce studia si ele, sa nu se uite doar una la alta toata ziua :)
Apropo... le-ash pune si nijte plante ceva, dar mananca tot. Plus ca le trebuie substrat plantelor. poate dupa ce o sa cumpar un filtru extern o sa folosesc si substrat. Dar oricum mananca si frunze de boscheti... si cred ca mananca tot ce e verde si nu le sperie. Sunt micute, si ar trebui sa fie cat mai carnivore. Si nu fac foamea, ca sunt si grasute. Stiti... testul cu carapacea :))) incercati sa "indesati" broscuta in carapace sa vedeti daca incape :P Apropo, stie cineva daca la broscutele pana intr-un an se aplica regula? adik daca nu incap in carapace inseamna ca sunt cam grasute? Byez! noapte buna :)
As vrea sa aibe ce studia si ele, sa nu se uite doar una la alta toata ziua :)
Apropo... le-ash pune si nijte plante ceva, dar mananca tot. Plus ca le trebuie substrat plantelor. poate dupa ce o sa cumpar un filtru extern o sa folosesc si substrat. Dar oricum mananca si frunze de boscheti... si cred ca mananca tot ce e verde si nu le sperie. Sunt micute, si ar trebui sa fie cat mai carnivore. Si nu fac foamea, ca sunt si grasute. Stiti... testul cu carapacea :))) incercati sa "indesati" broscuta in carapace sa vedeti daca incape :P Apropo, stie cineva daca la broscutele pana intr-un an se aplica regula? adik daca nu incap in carapace inseamna ca sunt cam grasute? Byez! noapte buna :)
- Testos activ

Pestii nu ii va manca acum, cel mult ii va ciupi, dar cand va creste, situatia se va schimba.La fel si cu melcii.
Exista plante in ghiveci pe care le poti pune in acvariu cu totul si astfel nu mai ai nevoie de substrat.(plus ca nu este recomandat substrat la testoase, mai ales pamant). Ca substrat poti folosi pietre mai mari.Plantele poate sa le distruga.Nu cred ca le va manca.
Exista plante in ghiveci pe care le poti pune in acvariu cu totul si astfel nu mai ai nevoie de substrat.(plus ca nu este recomandat substrat la testoase, mai ales pamant). Ca substrat poti folosi pietre mai mari.Plantele poate sa le distruga.Nu cred ca le va manca.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
luc scrie:yep, exista plane in ghiveci :D mi-am aduc aminte ca am vazut in petshop. cred ca o sa cumpar, si o sa "imbrac" ghiveciul intr-o cochilie de meld d mare sparta. thx d idee :D dak mai aveti idei spune'ti!
Buna!Si eu am cam aceleasi intrebari...ce fac melci medicali sau cum sor numi in acvariu...adica ce fac bine si ce mananca...si daca iau pesti de care si ce le dau sa manance (adica daca le dau mancare pentru pesti broscuta mea nu o sa manance mancarea lor?sau invers?)...sfatul meu este sa te documentezi despre ce plante trebuie sai ieie la broscuta ta...eu nu iam luat dar o sai iau uite cateva plante bune pentru broscuta ta chiar daca le mananca(bineinteles plante nepretentioase)
LINTITA-cea mai buna planta pentru brocute si cea mai nepretentioasa,fiinca nu are nevoie de pamant ...isis ia cei trebuie din apa simpla sau CHIAR MURDARA.(clasa 1 la plantele cele mai bune)
ANUBIAS,FERIGI SI MUCHI DE JAVA-sunt plantele care traiesc bine fara lumina si sunt bune pentru broscute bineinteles.
APONGETON ULVACEUS,ANACHORIS,FERIGA SI MUSCHI DE JAVA-plantele care nu se ancoreaza in substrat.
Si altele pe care nu le mai stiu :mrgreen: ...success!!
Alexandra
4 mesaje
|Pagina 1 din 1