broscuta mea ciudata
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
broscuta mea ciudata
Le-am pregatit la broscute un acvariu mare in care am pus nisip si cativa bolovani, verdeata. Probelema e ca broscuta cea mica nu se mai prea atinge de mancare, a inceput sa manance nisip :|. Si cand le scot la plimbare cele 2 mai mari se plimba prin iarba vesele si cea micuta fuge repede si incepe sa roada betonul. Tot cu pietre si nisip e in gura. Are vreo problema? :|
Dute cu ia la un doctor veterinar bun care stie despre broaste testoase ata timp cat a eliminat un vierme de 5-6 cm nu este bine si sa ?i dea un tratament
Inainte avea probleme cu mai multi viermisori dar micuti si subtiri.....dar acesta a fost mare...asa era de agitata pana i-a iesit :( Si numa cea micuta, celelalte 2 mai mari nu mai au nici un fel d viermi. Saraca mea Titza :-s
Inainte avea probleme cu mai multi viermisori dar micuti si subtiri.....dar acesta a fost mare...asa era de agitata pana i-a iesit :( Si numa cea micuta, celelalte 2 mai mari nu mai au nici un fel d viermi. Saraca mea Titza :-s
ah ai broscuta de uscat? :shock: am si eu 2 barbati adika brosti :roll: astept sa vb despre broscutele noastre lilianamay_77@yahoo.com
8 mesaje
|Pagina 1 din 1