insula pentru broscuta !!!!!!!!!!
Moderator: Sheppard
De pe ce site ai comandat insula?
Buturuga aceea e chiar naturala, sau e ceva artificial sau iasca? Oricum, arata bine. Numai sa aiba un acces usor pe ea testoasele.
Sunt si plante acvatice care cresc foarte bine pe lemnul scufundat, cum e muschiul acvatic. Ai putea sa incerci sa plantezi cateva pe partea scufundata.
Buturuga aceea e chiar naturala, sau e ceva artificial sau iasca? Oricum, arata bine. Numai sa aiba un acces usor pe ea testoasele.
Sunt si plante acvatice care cresc foarte bine pe lemnul scufundat, cum e muschiul acvatic. Ai putea sa incerci sa plantezi cateva pe partea scufundata.
Am comandat pe Magic Aquarium.ro
Buturuga este de la un coleg ce a avut-o in acvariul lui un timp. Din pacate este foarte mare asa ca, nu ma indur sa o rup si o pastrez pentru urmatoarea locuinta a testoaselor. Este o buturuga din lemn, e foarte usoara Coelgul meu spune ca a luat-o de la un pet shop din Bucuresti.
Testoasele se urca pe ea, dar arata rau per total.
Oricum, e cineva pe site care a promis ca-mi trimite contra-cost o insula. Abia astept.
Muschiul acvatic este muschiul Java?
Buturuga este de la un coleg ce a avut-o in acvariul lui un timp. Din pacate este foarte mare asa ca, nu ma indur sa o rup si o pastrez pentru urmatoarea locuinta a testoaselor. Este o buturuga din lemn, e foarte usoara Coelgul meu spune ca a luat-o de la un pet shop din Bucuresti.
Testoasele se urca pe ea, dar arata rau per total.
Oricum, e cineva pe site care a promis ca-mi trimite contra-cost o insula. Abia astept.
Muschiul acvatic este muschiul Java?
- Testos juvenil

Buna
Daca zici ca vrei ceva frumos ai putea sa faci ceva in genul asta [youtube]http://www.youtube.com/v/sQDepqFLpF4&feature=related[/youtube] Este frumos numai ca depinde daca gasesti materialele respective Succes
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X