insula pentru broscuta !!!!!!!!!!

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de Sheppard » 03 Ian 2012, 21:33

De pe ce site ai comandat insula?
Buturuga aceea e chiar naturala, sau e ceva artificial sau iasca? Oricum, arata bine. Numai sa aiba un acces usor pe ea testoasele.
Sunt si plante acvatice care cresc foarte bine pe lemnul scufundat, cum e muschiul acvatic. Ai putea sa incerci sa plantezi cateva pe partea scufundata.
Testos Moderator
Testos Moderator

de tutos_claudia » 04 Ian 2012, 17:22

Am comandat pe Magic Aquarium.ro
Buturuga este de la un coleg ce a avut-o in acvariul lui un timp. Din pacate este foarte mare asa ca, nu ma indur sa o rup si o pastrez pentru urmatoarea locuinta a testoaselor. Este o buturuga din lemn, e foarte usoara Coelgul meu spune ca a luat-o de la un pet shop din Bucuresti.
Testoasele se urca pe ea, dar arata rau per total.
Oricum, e cineva pe site care a promis ca-mi trimite contra-cost o insula. Abia astept.
Muschiul acvatic este muschiul Java?
Testos juvenil
Testos juvenil

Buna

de Coddytzza » 04 Ian 2012, 20:27

Daca zici ca vrei ceva frumos ai putea sa faci ceva in genul asta [youtube]http://www.youtube.com/v/sQDepqFLpF4&feature=related[/youtube] Este frumos numai ca depinde daca gasesti materialele respective Succes
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Testos activ
Testos activ

de Sheppard » 04 Ian 2012, 20:43

Specii de muschi acvatici sunt mai multe. Eu am (cel putin ce a mai ramas din el) Fontinalis antipyretica.
Testos Moderator
Testos Moderator

de tutos_claudia » 07 Ian 2012, 01:27

Ce minuni imi arati voi! Ce vis frumos pentru mine si testoasele mele, ce idei deosebite. Multumesc, e o desfatare sa vad astea.
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior