Acvariu..

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Acvariu..

de manase » 03 Sep 2009, 08:22

salut
revin si eu dupa o lunga perioada de plantit si ghiermit cu unele modificari la acvariu

in primu rand vreau sa schimb mobilierul in camera mea si vreau sa fac si un acvariu mai mare

m-am gandit la dimensiuni: 70/50/40

nu stiu ce grosime trebuie sa aiba sticla sa rezista si la transportul din camera pana in cada sa il spal..

ce filtru ar fi bun pentru o cantitate asa mare de apa?

si ce insula as putea sa pun in el, inafara de acelea din spuma pe nus'ce suporti

mentionez ca testoasele au 5 respectiv 6,5 cm

mersi, have a nice day
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 03 Sep 2009, 10:46

Sticla de minim 6-8 mm ca risti enorm daca pui de 4, eu ti-as recomanda de 8 chiar daca e ea mai scumpa. Daca iti permiti poti si mai groasa

Un filtru care sa filtreze cat mai multa apa, de preferat unul extern (daca poti sa ti-l faci pe cel care e pe forum, modelul acela e perfect, nu vei avea probleme)

Insula te gandesti si tu ca sunt sute de variante.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator