Apa tulbure
Apa tulbure
buna! cn ma poate ajuta cu un raspuns?de ce se tubura apa dupa vreo 2 zile dupa ce o schimb?am filtru si nici nu ii las mankre sa ramana in acvariu.ce gresesc?multumesc
- Testos juvenil

Apa
salut
ce volum de apa are acvariul? cat de des schimbi apa? ce capacitate are filtrul? am folosit si eu unul intern si nu facea fata... pana se stabilizeaza bio-chimic, apa o sa fie tulbure cateva date. mai baga detalii
ce volum de apa are acvariul? cat de des schimbi apa? ce capacitate are filtrul? am folosit si eu unul intern si nu facea fata... pana se stabilizeaza bio-chimic, apa o sa fie tulbure cateva date. mai baga detalii
am revenit.in acvariu pun 20l apa si am filtru din ala Aquael cu burete.am dat 360 de mii.imi dau seama ca poate e cel mai slab,dar oare chiar asa doar 2 zile sa fie apa cum trebuie/ma gandeam k am dat banii degeaba si k mai bn nu luam schimabam apa odata la 2 zile si gata :( .pe am balaj zice k e pt acvarii cu volum intre 30 si 60 de litrii..... :| .ast raspunsuri multumesc
- Testos juvenil

- Testos juvenil

Apa tulbure
Aquael 30-60l, intern, nu e bun de nimic (sau cel putin asta ar spune o testoasa) Am avut si eu modelul asta. Dupa o vreme l-am scos, l-am spalat si l-am pus inapoi in cutie la pastrat. Daca o sa ma apuc de crescut pesti, o sa il incerc atunci... Cumpara un filtru extern :wink:
ank_prigat scrie:am reusit sa atasez? :(
Nu ai reusit, gasesti aici un tutorial pas cu pas despre cum sa pui pozele pe forum http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=3
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact