administrare... alimente... vitamine
Moderator: Sheppard
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
administrare... alimente... vitamine
ola...am si eu o intrebare pt cei care dau d mancare la broscute gammarus....cum le administrati?....eu abeam am luat si nu scrie p cutie cum sa le dau si vad k plutesc p deasupra...broscutele se duc la ele dar nu le mananca......si am mai luat si vitamine picaturi..si aceiasi intrebare...cum le dau....in apa sau le dau lor p gat?....tin s specific k broscutele mele sunt destul d micutze
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
Gamarusii ii arunci in apa, o cantitate suficienta cat sa o consume in 8-10 minute, insa probabil broscutele tale sunt inca prea mici si nu se incumeta sa ii manance, ca sunt prea mari pentru ele... marunteste gamarusii si vezi...poate asa o sa le atraga.
Vitaminele picaturi, poti sa le pui (cate o picatura) pe cubulete de inima de vita liofilizata si dupa ce se absoarb, maruntesti cubuletele de inima de vita si le vor manca. Poti sa le ungi si carapacea cu vitamine.
Vitaminele picaturi, poti sa le pui (cate o picatura) pe cubulete de inima de vita liofilizata si dupa ce se absoarb, maruntesti cubuletele de inima de vita si le vor manca. Poti sa le ungi si carapacea cu vitamine.
am auzit d inima de vita liofilizata si mi-a promis cineva c imi aduce abea luni...... pana atunci o sa iti urmez sfatul si o sa le ung pe ele...... ms mult pt sfaturi....si pot sa spun k ma ajutati mai mult decat o fac vanzatori d la petshop si veterinarii....
multa bafta si multumesc ink odata
ps: cam dupa vre-o 4 ore au mancat si gammarus(6 insecte) si intregi fara sa le rup..... k veni vb urat mai arata mancarea aia...dar am inteles k e foarte buna pt ei..... :P
multa bafta si multumesc ink odata
ps: cam dupa vre-o 4 ore au mancat si gammarus(6 insecte) si intregi fara sa le rup..... k veni vb urat mai arata mancarea aia...dar am inteles k e foarte buna pt ei..... :P
:oops 2 broscute testoase de florida......ALFA (ea) si TERRA (el) >:P
11 mesaje
|Pagina 1 din 1