ok

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

ok

de dj-seba » 30 Apr 2008, 21:20

deci sunt nou am slavat o broscuta de florida de la cineva care voia sa o lase in parc ceea ce era nasol... acu eu ma pot intitula acvarist(am un acvariu modest de 100 de l brut cu pestisori foarte bine plantat) acu acvariul cu broscuta mea are 70 de l o insulita improvizata dintr-o bucata de gresie un filtru si acela improvizat dintr-un powerhead si un burete pana acu isi face treaba, si un termometru. dupa cum ati opservat problema mea ar fi incalzirea in loc de 28 io deabea am 18... eu am o lampa speciala dinaceea ceramica care face doar caldura nu si lumina problema este ca se incinge cam tare si mi-e frica sa il las desupra acvariului fiindca nu e chiar asa de nou brosuta mea are cam 7 ani si e femela voi ce spuneti sa pon "termo becu" ala sau nu? foarte crand vin si pozele la sectiunea poze.
respectele mele Seba
iti doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie
Testos juvenil
Testos juvenil

de Monoceros » 30 Apr 2008, 23:23

Mai bine si mai sigur este sa folosesti un incalzitor de acvariu (apa).
De ce nu atasezi ceva poze... ?
Testos Admin
Testos Admin

poze....

de dj-seba » 01 Mai 2008, 22:01

nu pun inca poze fiindca nu e inca gata aranjat nu am avut timp.... + ca pt a il aranja trebe sa mai invat un pic si iara nu am timp vreau sa ii fac si fundal din poliestieren si la broasca si la acvariu mare....
respectele mele Seba
Testos juvenil
Testos juvenil

asa

de dj-seba » 17 Mai 2008, 10:57

deci uite-mi broscuta http://www.aquadiscovery.com/play.php?vid=104
nu am apucat sa imi amenajez inca acvariul dar sper sa imi fac timp pana la vacanta de vara daca nu.... asta e il fac in vacanta cu incalzirea am facut alfel i-am pus un bec dinacela gen spot pe fasong mare care focalizeaza lumina intr-un singur punct (mai mare) si l-am pus desupra insulitei mele apa avea constant 24 si acu a venit caldura afara si e cald si in casa deci nu prea am nevoie... dar in vacanta de vara cu primi bani imi i-au incalzitor si un geam sa pot acoperi acvariul bine de tot ca am probleme mari cu evaporarea sau daca i-au incalzitor pun acvariu pe balcon si il tin doar iarna in casa
mai vedem...
pana data viitoare numai bine!
respectele mele Seba
Testos juvenil
Testos juvenil