ghearele broscutelor
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
ghearele broscutelor
incerc din nou acest subiect...........
a taiat careva ghearele la broscute? Mie mi-a zis un vet ca le taie dar nu am avut curaj sa ma intorc la el cu aceasta problema :)
monoceros_am vazut in fotografii ca broscutele tale au gherutele mult mai mici decat ale mele desi sunt cam de aceasi varsta.
a taiat careva ghearele la broscute? Mie mi-a zis un vet ca le taie dar nu am avut curaj sa ma intorc la el cu aceasta problema :)
monoceros_am vazut in fotografii ca broscutele tale au gherutele mult mai mici decat ale mele desi sunt cam de aceasi varsta.
- Testos juvenil

carapace scrie:monoceros_am vazut in fotografii ca broscutele tale au gherutele mult mai mici decat ale mele desi sunt cam de aceasi varsta.
Probabil ai masculi.
Oricum, nu recomand sa le tai ghearele, mai bine le pui substrat, ca sa aibe pe ce sa le mai toceasca.
...la copulatie vor avea nevoie de ele :lol: :hhh :lol:
Eu am intrebat-o de problema asta pe tanti veterinar la care merg de obicei si nu numai ca mi-a spus ca nu e nici o problema, dar mi-a si aratat. Ideea e ca se taie foarte putin, cu mare grija sa nu atingi vasele de sange. In cazul broscutei mele n-a taiat mai mult de jumatate de milimetru, dar oricum a fost suficient cat sa nu mai zgarie asa de rau.
Deci din proprie experienta, eu as spune ca se poate, dar n-as recomanda asta decat daca este necesar (este, totusi, un stres pentru ele), si daca "operatia" se face de cineva specializat.
Deci din proprie experienta, eu as spune ca se poate, dar n-as recomanda asta decat daca este necesar (este, totusi, un stres pentru ele), si daca "operatia" se face de cineva specializat.
Monoceros scrie:...
...la copulatie vor avea nevoie de ele :lol: :hhh :lol:
De ce este necesar sa se acupleze ? Vrei sa le inmultiti ?
Daca imperecherea lor se face doar pt. "comfortul si placerea" specimenelor ar trebui sa va ganditi bine daca sunteti dispusi ca femelele sa aiba pierderi mari de calciu, si sa treaca prin toate stadiile de ovulatie, fecundare si depunere.
A fost o opinie de-a mea.....
Salutai !
Oare chiar esti pregatit pt custodia unei reptile ????
- Testos juvenil

[ananas] incearca sa raspunzi si tu la topic'uri mai noi, asta are un an si ceva, nu cred ca vei mai primi raspuns
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
9 mesaje
|Pagina 1 din 1