problema mare!!!
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
problema mare!!!
am observat ca indealungul a 2 zile foarte multe fecale in acvariu (nu este acvariul ei deoarece in al ei am facut niste modificari in el si trebuie sa astept sa se usuce siliconul) dar...mananca destul de mult...nu am avut cum sa observ inainte resturile deoarece le absorbea filtrul
salut!
deci in acvariul ei nu observai pentru le tragea filtrul, corect? dar in acest acvariu nu ai filtru? s-ar putea sa fie ceva normal, daca mananca mult este normal sa si elimine mai mult nu? :D iar pentru ca acum nu are filtru s-au adunat si de aceea iti pare ca este multa "mizerie".
ai observat cumva daca are diaree sau este totul normal?
oricum, daca nu ai filtru la acest acvariu provizoriu, iti recomand sa schimbi apa o data la 2 zile cel mult :wink:
deci in acvariul ei nu observai pentru le tragea filtrul, corect? dar in acest acvariu nu ai filtru? s-ar putea sa fie ceva normal, daca mananca mult este normal sa si elimine mai mult nu? :D iar pentru ca acum nu are filtru s-au adunat si de aceea iti pare ca este multa "mizerie".
ai observat cumva daca are diaree sau este totul normal?
oricum, daca nu ai filtru la acest acvariu provizoriu, iti recomand sa schimbi apa o data la 2 zile cel mult :wink:
poi resturile nu sunt imprastiate sau moi dar sunt foarte multe...nu stiu ce sa zic...am fost la veterinar (fara testoasa) si mia spus sa ii diversific meniul cu mancare uscata (cum ar fi inima de vita)..sar putea sa fie din cauza stresului??? nu pare stresata...este jucausa si vioaie...doctorul mia spus sa ma duc si luni daca nu isi revine
Din cauza stresului nu are cum sa fie, probabil meniul sa ii fie cauza. Inima de vita se recomanda in principal doar daca are ceva probleme si nu mananca. Incerca asa si zi-mi ce ai reusit :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
si broscutele mele sunt nijte cacareze cu carapace :D sper sa rezolv problema cu un aspirator de excremente, am vazut la pet shop. Filtrul meu nu se descurca de unu singur sa le traga din cauza pietricelelor de pe fundul acvariului, si de obicei o data la saptamana cam asa... trebuie sa fac niste "valuri" care sa ridice rahatelu' dintre pietre.. si cu ajutorul curentului de la filtru rahatelu' este directionat spre filtru. Dar imi ia cam o ora ca sa fac cat de cat o curatenie... si am auzit ca excrementele broscutelor sunt toxice pt ele, si poate creste si salinitatea apei din cauza lor, ceea ce nu e bine :D
- Testos activ

8 mesaje
|Pagina 1 din 1