Testoasa mea nu isi mai deschide ochii

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Testoasa mea nu isi mai deschide ochii

de delia24 » 04 Aug 2018, 11:39

Am fost plecata din tara timp de 11 zile si testoasele noastre au ramas acasa fiindca nu am putut sa le luam cu noi. Cand ne-am intors testoasa de Florida nu isi mai deschidea ochii decat foarte rar si avea in partea de jos a ochiului rosu! Am fost la veterinar dar ne-a zis ca nu se pricepe si acum nu isi mai dechide ochii deloc! Ce pot face ?
 
Mesaje: 1
Membru din: 04 Aug 2018, 11:18

Re: Testoasa mea nu isi mai deschide ochii

de Sheppard » 04 Aug 2018, 19:46

Ar fi bune niste poze. De unde esti? Poate te ajuta lista asta cu veterinari: viewtopic.php?f=9&t=8&hilit=cabinete+veterinare
Avatar utilizator
Testos Moderator
Testos Moderator
 
Mesaje: 2837
Membru din: 25 Feb 2011, 13:28
Localitate: Sibiu

Re: Testoasa mea nu isi mai deschide ochii

de Alexz2005 » 16 Aug 2018, 20:55

Salut,
După ce am reuși sa identific țestoasă "bătrână", am elicidat câteva alte mistere.
Anul trecut în septembrie am mai cumpărat o țestoasă harta pentru fetita mea, am luat la pachet o tentativa de terariu mic, dar țestoasă reușea sa se cațere și sa iasă din "castronul" respectiv, asa ca prin martie am hotărât sa o bag în bazin alături de cea mare.
După explicațiile referitoare la gen, am ajuns la concluzia ca și asta ar putea fi mascul. Când am cumpărat-o di Pet Shop cred ca avea aprox 1 an sau poate mai puțin dar era puțin mai mare decât cele care se găsesc în mod normal în petshop.
Acum vreo 2 săptămâni am sesizat ca cea (cel) mare îl (o) ageseaza pe cel mic. Îl musca de lăbuțe și de coada. Iam improvizat un terariu destul de mare cu lampa de căldură și uvb și lam mutat. Și acum problema. Încă de când era în bazinul luare are ochii umflați și ușor roșiatic, nu mănâncă și fie uita sa iasă din apa, fie uita sa intre în ea. Cu veterinarii pe la constanta slabe șanse. Any help please.....?!
Testos juvenil
Testos juvenil
 
Mesaje: 14
Membru din: 04 Aug 2018, 16:26

Re: Testoasa mea nu isi mai deschide ochii

de Lucian77 » 16 Aug 2018, 21:01

Am patit si eu acum ceva timp cu o testoasa de florida cand s-a trezit din hibernare. Veterinarii din bacau mi-au spus ca a facut conjunctivita si i s-au sudat pleoapele. Singurul lucru pe care mi l-au putut da a fost Vitamina A insa nu si-a revenit.
 
Mesaje: 2
Membru din: 16 Aug 2018, 20:27


Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
cron